Gå til innhold

Kamptråd - Fulham vs Manchester United


Latias

Fulham - United  

57 stemmer

  1. 1. Uniteds beste?

    • PIG (lol)
      3
    • Fletcher
      1
    • De Laet (lol)
      1
    • Carrick
      4
    • Evra
      5
    • Valencia
      3
    • Scholes (lol)
      5
    • Anderson (lol)
      0
    • Gibson (lol)
      0
    • Rooney
      1
    • Owen (lol)
      2
    • Fabio (innbytter)
      3
    • Berbatov (innbytter)
      3
    • Welbeck (innbytter)
      0
    • Tapere hele gjengen
      26


Anbefalte innlegg

b_55.png VS b_12.png

 

Premier League

19-12-2009 Kl. 16:00 @ Craven Cottage

 

Vises på: canalplussport1k.png

 

fulham20united.jpg

 

 

----------------------------------------------------

 

Etter seier for begge lagene i midtuka, tar Fulham i mot Manchester United på Craven Cottage. Fjorårets oppgjør endte 2-0 til de sorte og hvite, og United måtte også ende kampen med ni mann på banen. Gjestene kommer tilbake til London i håp om revansje, og trenger virkelig tre poeng for å henge med i toppen.

 

Dommer:

rooney_1247246c.jpg

 

Howard Webb. Delt ut over 50 gule kort, men har fortsatt til gode å gi noen en tidlig dusj. Første gang han dømmer Fulham denne sesongen, men han har dømt United to ganger; 2-0 mot Stoke og 5-0 mot Wigan. Landets beste dommer for tiden, kunne ikke ha vært mer heldig med dommervalget.

 

 

FULHAM

 

3327084071-soccer-barclays-premier-league-burnley-v-fulham-turf-moor.jpg

 

Fulham slo Basel i den siste kampen i EL-gruppespillet, og tok seg dermed videre til neste runde av turneringen. Fulham er nok fulle av selvtillit etter å ha kommet så langt i Europa, og Roy Hodgson håper at laget spiller slik mot United også. Det at de slo United forrige sesong, vil nok motivere spillerne deres enda mer. Fulham har kun sluppet inn seks mål på åtte hjemmekamper, og har også vist at de kan holde på en ledelse hvis de først får en. Etter at Wolves manager Mick McCarthy har blitt slaktet for å bruke "reservelaget" mot United, kommer Fulham neppe til å gjøre det samme. Et toppet Fulham-lag på hjemmebane med en solid defensiv statistikk, kan fort skape problemer for skaderammede United.

 

Troppen:

Ingen foreløpig.

 

Se opp for:

 

Clint Dempsey

dempsey.jpg

 

Fem mål og en assist i PL denne sesongen. Viktig brikke på Fulhams midtbane, og kan fort servere en hodesterk Zamora. Sammen med nettopp Zamora, er han klubbens toppscorer og kan også score mål selv. En som absolutt burde passes på, spesielt når man har et ganske svekket forsvar.

 

Skadesituasjon:

Andrew Johnson, Seol Ki-Hyeon, Diomansy Kamara og Simon Davies er ute for hjemmelaget.

 

Mulig lagoppstilling:

 

Schwarzer

Painstil - Hughes - Hangeland - Koncheskey

Duff - Greening - Baird - Dempsey

Zamora - Nevland

 

 

 

MANCHESTER UNITED

 

Nemanja-Vidic-celebrates--002.jpg

 

United løftet seg som forventet mot Wolves etter nederlaget mot Aston Villa, og de håper på tre poeng mot Fulham også. Ferguson mener at ligaen har blitt ganske mye tøffere, og har sagt at han regner Villa, Tottenham og Arsenal som underdogs til å vinne serien denne sesongen. Dersom man skal vinne ligaen, burde slike kamper vinnes. Når det er sagt, United er klar over hva slags trussel Fulham er på hjemmebane. Sist sesongs flause, som kunne ha kostet United ligagullet, sitter nok godt klistret i United-hjerner, og vi kan fort få se noen revansjelystne spillere på banen.

 

Det store spørsmålet blir om United tørr starte med 4-4-2, eller om vi nok en gang må oppleve 4-5-1. Rooney som enslig spiss fungerer ikke i det hele tatt, og det er nok ikke særlig lurt å spille slik mot et solid Fulham-forsvar.

 

Troppen:

Ingen foreløpig.

 

Se opp for:

Paul Scholes

paul_scholes_1370417c.jpg

 

Vondt minne fra Craven Cottage forrige sesong, da han ble utvist og sannsynligvis den som la grunnlaget for tapet. Har hatt noen gode kamper i det siste, og United savnet roen og kreativiteten hans på midtbanen mot Villa. Revansjelysten spiller i form som nettopp har signert ny kontrakt, se opp for the Ginger Prince. :)

 

Skadesituasjon:

Vidic og Giggs er tvilsomme, men det kan hende at førstnevnte rekker kampen.

 

van der Sar

Neville - Evans - Ferdinand - Brown

Rafael - Hargreaves - O'Shea - Nani

Macheda - Giggs

 

Mulig lagoppstilling:

 

PIG

Fletcher - De Laet - Vidic (Carrick) - Evra

Carrick (Gibson) - Scholes - Anderson

Valencia - Rooney - Obertan

 

 

Tips: 1-2

Endret av Latias
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil se Berbatov på banen fra start, registrerer at Meulensteen mener han har mye å gå på også. Det virker som om folk til tider sliter med å forstå hvor genial Berbatov er, og er langt fra på samme bølgelengde som den slepne bulgareren. Hvis Rooney fortsetter å spille som han gjorde mot Aston Villa og i tillegg er litt heldigere så kan han kanskje komme til et nivå der han kan sies å ha fortjent og havne så høyt oppe i kåringen av Ballon d'Or. Scholes vil være flott å ha til å kontrollere midtbanen vår, dessuten har Fergie latt seg imponere av Anderson form i det siste og dermed er det grunn til å tro at han kan bli å finne i førsteelleveren.

 

Dempsey blir som du nevner en stor trussel siden han er kapabel til å dra av en eller to mann og samtidig er målfarlig, sammen med Zamora som jeg frykter kan utnytte De Laet i midtforsvaret.

Lenke til kommentar
dessuten har Fergie latt seg imponere av Anderson form i det siste og dermed er det grunn til å tro at han kan bli å finne i førsteelleveren.

Anderson's form? Jeg vil ikke akkurat kalle det form. Den gutten er ustabil som få. Mot Villa var han grufull. Altfor avhengig hvem han spiller med. I tillegg har han fått det for seg at han skal på løp i bakrom. Fakta: Anderson kan ikke skyte, Anderson har null målteft. Konklusjon: Anderson skal ikke under noen omstendighet søke bakrom. Det verste er jo at han søker det så åpenlyst at han bestandig havner på et håpløst løp totalt markert. Vår kjære Anderson skal gjøre det han er god på. Være beveglig i en støttefunksjon for spillere som Rooney og Berba, samt rive opp spillet til motstanderene. I tillegg kan han om han faktisk har dagen slå noen krempasninger (det vi så mot Villa hadde ingen eksempler av det.)

Lenke til kommentar

Owen, jeg vet ikke om jeg skal le eller skrike. Greit Berba gjorde det ikke bra mot Wolves. Men for faen, vi vant 3-0. Rooney har da ikke akkurat brilijert, at han skal starte og Berba utelatt konstant er faen ikke retteferdigjort med noe som har skjedd på banen denne sesongen hvertfall.

 

Vel vel, Gibson er hvertfall der foran Carrick.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...