tasseladden Skrevet 16. desember 2009 Del Skrevet 16. desember 2009 har bakst på gang her hjemme. å lurte på om noen he noe ide hvor jeg kan få tak i vanilla pudding?. om de seller det her i norge?. eller om jeg må bestille på nett? evt hvilken nettside? takk for hjelpa PS: bor på sørlandet angående butikk;) Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 16. desember 2009 Del Skrevet 16. desember 2009 Vaniljepudding høres ut som en dessert, men du skal bruke det i bakst? Sikker på at du ikke mener vaniljekrem? Om du skal kjøpe vaniljepudding som i desserten så selger de vaniljepudding med krem på Meny. Ellers er det en tysk variant jeg ikke har sett på en stund som fantes på Rimi en periode... hm... Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 16. desember 2009 Del Skrevet 16. desember 2009 Varm opp en liter fløte/melk til det ryker, sammen med en splittet og skrapt vaniljestang. Smak til med sukker. Fjern vaniljestangen, evt. sil væsken gjennom en silduk om du vil ha en ren look på puddingen. Visp i 5-7 plater gelatin som du har lagt i kaldt vann 5 minutter i forveien. Hell i form. Sett kaldt. Spis. Lenke til kommentar
tasseladden Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Del Skrevet 17. desember 2009 Vaniljepudding høres ut som en dessert, men du skal bruke det i bakst? Sikker på at du ikke mener vaniljekrem? Om du skal kjøpe vaniljepudding som i desserten så selger de vaniljepudding med krem på Meny. Ellers er det en tysk variant jeg ikke har sett på en stund som fantes på Rimi en periode... hm... det er til bakst ja. der er en type pulver som jeg skal ha i denne oppskriften. har verdt på nettet å sett Jell-o selger det har jeg funnet. men finner ikke noe enkel måte å skaffe det på.. noen ide? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 17. desember 2009 Del Skrevet 17. desember 2009 noen ide? Hvis du sier noe litt mer spesifikt om hvordan det skal brukes, blir det lettere å hjelpe deg.. Hvis du absolutt skal jukse, blander du gelatinpulver og vaniljesauspulver, men dette er egentlig fy fy.. Lenke til kommentar
tasseladden Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Del Skrevet 17. desember 2009 noen ide? Hvis du sier noe litt mer spesifikt om hvordan det skal brukes, blir det lettere å hjelpe deg.. Hvis du absolutt skal jukse, blander du gelatinpulver og vaniljesauspulver, men dette er egentlig fy fy.. det skal brukes til småkaker. nærmere sagt sjokolade kjeks (cookies) det det er for æ vel at de skulle hindre å bli tørre Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 17. desember 2009 Del Skrevet 17. desember 2009 Bare bruk vaniljesukker i stedet. Og hvis du ikke steker dem for lenge, blir de ikke tørre Lenke til kommentar
tasseladden Skrevet 17. desember 2009 Forfatter Del Skrevet 17. desember 2009 Bare bruk vaniljesukker i stedet. Og hvis du ikke steker dem for lenge, blir de ikke tørre hehe.. hadde litt lyst å følge denne oppskriften til punkt og prikke. men ja, takk for hjelpa enn då Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 17. desember 2009 Del Skrevet 17. desember 2009 (endret) Når jeg nå har tenkt meg om, lager vel Freia Panna Cotta-pulver.. Og Panna Cotta er bare et annet navn på vaniljepudding.. (Hvertfall tradisjonell Panna Cotta..) Edit: Er ikke sikker på om det er Freia, men det selges hvertfall rundt omkring.. Endret 17. desember 2009 av the_last_nick_left Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå