Doherty Skrevet 14. desember 2009 Del Skrevet 14. desember 2009 Jeg skal reise med fly i morgen, en mellomlanding med flybytte, og turen varer i 2 timer. Jeg hadde tenkt å ha med en flaske champagne, men vegrer meg litt på grunn av at frykt for trykkforskjeller og lignende skal sprenge flasken, og skape et sabla rot. Er det noen som vet om jeg kan føle meg trygg så lenge jeg pakker flasken godt inn i plastposer? Den er allerede i champagneesken, som i seg selv virker å holde flasken godt på plass. Visste heller ikke helt om dette var rett sted å ta det, men håper jeg slipper unna med det for denne gang. Lenke til kommentar
SirDrinkAlot Skrevet 14. desember 2009 Del Skrevet 14. desember 2009 Jeg skal reise med fly i morgen, en mellomlanding med flybytte, og turen varer i 2 timer. Jeg hadde tenkt å ha med en flaske champagne, men vegrer meg litt på grunn av at frykt for trykkforskjeller og lignende skal sprenge flasken, og skape et sabla rot. Er det noen som vet om jeg kan føle meg trygg så lenge jeg pakker flasken godt inn i plastposer? Den er allerede i champagneesken, som i seg selv virker å holde flasken godt på plass. Visste heller ikke helt om dette var rett sted å ta det, men håper jeg slipper unna med det for denne gang. Frykten din for at flasken skal sprenge er selvfølgelig ubegrunnet. Tenk litt over det, det burde være åpenbart... Eneste er at du ikke kan ta den med i håndbagasjen, det er regler for hvor mye væske du kan ta med inn på et fly, og jeg tror det er under 0.5 liter nå. Lenke til kommentar
StoreMyen Skrevet 14. desember 2009 Del Skrevet 14. desember 2009 ...... og jeg tror det er under 0.5 liter nå. Nei, 100 milliliter (1 dl) for hver enkelt beholder. Det burde går greit med champagnen. Trykket på utsiden går ned, men det gjør også temperaturen og dermed trykket på innsiden og det er ikke snakk om allverdens overtrykk i utgangspunktet. Har fått levert flybåren champagne selv. Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 15. desember 2009 Del Skrevet 15. desember 2009 Bagasjerommet i et moderne jetfly er under trykk, akkurat som passasjerkabinen. Det er i hvert fall det jeg har hørt. Lenke til kommentar
Pellick Skrevet 15. desember 2009 Del Skrevet 15. desember 2009 Skal vel gå greit, trykket ombord er noe lavere enn det du opplever på bakken men ikke verre enn at det blir litt ekstra fising i kabinen. Sjampisen skal nok tåle det fint. Lenke til kommentar
Euklid Skrevet 15. desember 2009 Del Skrevet 15. desember 2009 Ehm, altså – man får jo servert champagne på fly uten at det skaper nevneverdige problemer ... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå