Gå til innhold

Oppskrift på Negerkyss


b-real

Anbefalte innlegg

Negerkyss:

  • 3dl havregryn (STORE!)
  • 1dl sukker
  • 1ss vaniljesukker
  • 2ss kakao
  • 100g margarin. Ikke bruk FOR mye smør,gjerne i godt underkant av 100g.
  • 1ss med sterk kaffe.
Ha i halvparten av havregryn og resten og rør så smørret blandes med resten med en miksmaster eller tilsvarende i en kort kort stund, beste resultatet blir gjort for hånd egentlig.

 

Bland inn resten av havregrynene og bland de sammen forsiktig.

 

Så lager du små kuler i hendene av deigen og ruller de i sukker eller kokosmasse og når du er ferdig så legger du de i fryseren.

 

Dobbelt posjon anbefales egentlig for de er sterkt avhengighetskapende og en blir ofte gående i fryseren for å hente.

 

Enjoy!

Endret av b-real
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
Er dette det samme som Negerboller?

 

http://www.dagbladet...ering/11636197/

Nei, ikke i det hele tatt. De du linket til har sånn "fyll" inni og de er ikke lik i det hele tatt.
bruker du smeltet/flytende smør?
Smørret skal ikke smeltes. Smørret bør stå i romtemperatur så det er mykt når du rører det inn.

 

Lenge skal de ligge i fryseren?
Til de blir "harde", hvor lenge det er kan jeg ikke uttale meg om :)

 

 

 

Lenke til kommentar

Dette så latterlig enkelt ut, så det må prøves :) Men er det meningen man skal spise dem frosne, halvfrosne eller tinte?

Jeg liker de fråsne og jeg ser ikke helt poenget med å spise de tint,de blir aldri helt bunnfrosne egentlig så det trenger du ikke å bekymre deg over egentlig og de blir akkurat passe når du putter de i munne :love:

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

De står nå i fryseren :new_woot:

Men de var ganske klissete, så var ikke så lett og rulle dem i hop. Måtte heller klappe dem i form med hjelp av masse sukker.

Lenke til kommentar

De står nå i fryseren :new_woot:

Men de var ganske klissete, så var ikke så lett og rulle dem i hop. Måtte heller klappe dem i form med hjelp av masse sukker.

 

Dom: Litt skuffet. Dem smakte alt for mye smør.

Man blir klissete på hendene og en skal kanskje helst bruke litt i underkant av 100g smør. Jeg har laget det så mange ganger at det går litt på "litt av det og litt av det" metoden.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...