Fredrik. Skrevet 10. desember 2009 Del Skrevet 10. desember 2009 Hei! Kjøpte meg en Juleskinke, honning-marinert rå i butikken istad, i god tro om at det skulle være lett å google meg fram til hvordan denne skulle tilberedes. Enklere trodd enn gjort! Er det noen som kan hjelpe en svært lite kjøkkenvant person her med hvordan jeg skal starte? Skinka er rå, veier 1,3 kg og er honning-marinert. Dette er alt jeg vet om skinka. Kan huske at mor pleide å ha noe lignende skinke som hun trakk i kokende vann ellernoe. Men den må j da ha vært stekt/kokt først? Eller om den kanskje var ferdig-røkt fra butikken. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 10. desember 2009 Del Skrevet 10. desember 2009 (endret) Står vel på etiketten. Stekeskinke, noe dette er, skal ikke kokes. Endret 10. desember 2009 av Dragen Lenke til kommentar
Fredrik. Skrevet 10. desember 2009 Forfatter Del Skrevet 10. desember 2009 Kjøre deg, hadde det stått på etikken hadde jeg vel ikke spurt her Så gøy syntes jeg ikke det er å poste her. På etikken står det kun hva skinka består av. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 10. desember 2009 Del Skrevet 10. desember 2009 Har du steketermometer? Hvis ikke, gå og kjøp et, og finn ut hva indre temp er på vanlige skinker. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 10. desember 2009 Del Skrevet 10. desember 2009 Se her.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå