Gå til innhold

zulo sin treningslogg


zulo

Anbefalte innlegg

Hei, tenkte å prøve meg på en trenings og mat logg.

Håper ingen blir fornærma hvis jeg logger jogging svømming og spinning her å.

 

Har trent i 1 år nå cirka.

Bor rett over et treningsstudio så jeg pleier å være der hver dag bortsett fra lørdag og søndag. Har alltid slitt med at jeg får plutselige anfall med ekstrem slapphet og har lært at dette fikses fortest med så mye søtt som mulig, dette er jo selvfølgelig ikke bra for kroppen og vekta. Tror det kan være noe feil med energiforbruk og inntak et sted, så håper noen etterhvert kan se og kommentere forholdet mellom mat og trening, men i det siste har jeg merket at det hjelper med større mengder proteinrik mat.

 

Målet mitt er å komme ned i 100kg.

Max løft i benk og vekt blir lagt under status og tenkte å oppdatere status hver gang jeg får ny rekord i maxløft bare for å ha noe å se fram til å slå.

 

Status 09.12.2009:

Alder:29

Vekt:119

Høyde:183cm

Maxløft:110kg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Frokost 10.12.2009

75g gammalost (38,5g proteiner,161kcal,1.5g karbohydrat,0.15g fett)

1 banan

1 mandarin

1 glass vann

0.5 glass alpro soyamelk(sjoko)

 

Er vel bare 2 gangen jeg prøver gammalost..blir veldig mett. sjoko soyamelk er ikke noe jeg pleier å bruke.

Lenke til kommentar

Nei tar ikke bare benk, var det det at jeg ikke skrev opp noe annet enn maxløft i benk på status? Det var bare fordi det er det jeg måler på, for morroskyld.. Skal skrive opp alle øvelsene etter trening i dag, utfordringen blir bare å finne ut navnet på de men finner vel ut det.

Lenke til kommentar
Om du ønsker å gå ned i bekt bør du komme igang med et kostholdsoppsett og samtidig trene øvelser som trener hele kroppen. Forumet og artikkelsjeksjonen på myorevolution har tips til flere gode opplegg. Et program ala 5x5 hvor du får med en roøvelse, markløft og knebøy\frontbøy bør også være med.

 

Så på myrevolution nå men fant ikke 5x5 programmet, altså den excel filen som han linket til var ikke ute på nett lenger. Det er vel meninga at jeg må fylle inn excel arket da eller er det ferdig utfylt?

Lenke til kommentar

Treningsprogram:

5x5-programmet

 

Kosthold for å gå ned i vekt uten å miste noe særlig muskelmasse:

Heatlh and fitness consept

eller du kan prøve denne:

proteinbesparende modifisert faste

 

Det beste ift treningsprogram er å starte på lette vekter, føre ei lita dagbok på gymmen og prøve en gradvis og rolig økning i alle øvelsene :) Da trenger du ikke plotte inn noe på et program.

Lenke til kommentar

Er det det her som er excel arket for 5x5 ?

5x5excel ark med graph

 

Kan jeg velge øvelser selv og bare benytte meg av teorien om 5x5 og økt vekt hver uke?

Hvordan skal jeg velge vekt, ut fra maxløft eller ut fra det tungeste jeg klarer å løfte 5 ganger?

 

F.eks på benk da, hvis jeg har tatt max nå 110kg i benk hvordan finner jeg ut hva jeg skal starte på første uka i dette programmet?

Uke1 40kg-45-50-55-60 ?

Uke2 42.5-47.5-52.5-57.5-62.5 osv? eller er det for lite økning fra uke1 til uke2?

 

ps. ble ikke stort ut av treningsloggen min, jeg har begynt å skrive inn maten min på vektklubben.no for å ha oversikt over hva jeg egentlig får i meg. Oppdaget at jeg kansje har spist alt for lite mat med næring.. fikk f.eks i meg 2000 kalorier i går fra vanlig næringsrik mat og har nesten aldri spist så mye mat før..så det må betyr bare at jeg har spist farlig lite før.

 

Regnet ut hvilestoffskiftet på vektklubben.no ut fra vekten min 119kg og høyde 184. Og det ble at kroppen min bruker 3050 kcal før trening hver dag..(iberegnet inaktiv kontorjobb og 2 dager trening i uka). Men jeg har jo trent ofte nesten hver dag og spist laaaaangt under 3000 matkalorier. (har nok kommet opp i 3000kalorier men pga usunn mat/godteri og jeg regner med det er 3000kalorier kroppen må ha da, og at det ska være fra næringsrik mat).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...