Gå til innhold

Overføre kontakter og kalender fra Symbian til Android


Anbefalte innlegg

Vurderer å investere i en Anroid-telefon, men hvordan får jeg flyttet kalenderoppføringer og kontakter fra min nåværende Symbian-telefon til Android? Brukt Symbian de siste fem årene og alltid brukt pc-sync, så nå har det blitt en god del kalenderdata og kontaktinfo som må føres med. Kontakter via SIM-kortet er uaktuelt, da den bare lagrer navn og nummer, ikke alle annen info jeg trenger å få med over.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når man eksplisitt binder seg til enkelete produsenters programvare så er dette man ender opp med. hadde du brukt googles system så haddde det hele vært plattform uavhengig og du kunne lett swithca mellom iphone, android og symbian eller sykronisert alle 3 samtidig om du hadde det. Heldigvis er ikke all håp for deg ute og du kan fortsatt sykronisere fra din symbian til google brukern din. Les mer her http://www.google.com/mobile/products/sync...l#p=nokia_smart

Endret av Zic0
Lenke til kommentar

Ja, for google var ett veldig godt valg på min n70 eller hva? :p Balla mi. Men så bra, da kan jeg plukke opp tattooen min i morgen ;)

 

Men spørsmål; hvordan ville du løst det uten exchange da? :p For jeg har jo ikke låst meg til en produsents løsning, da .vcf filer er standard for kontaktinfo. Hvis ikke Exchange hadde vært en mulighet, og jeg hadde kjørt Android og ville flytta fra Android til Symbian, hva måtte jeg gjort da? Jeg ville fortsatt ha vært like låst ;)

Endret av Mixel
Lenke til kommentar

Hvis det er så enkelt som jeg tror og det har gått mellom andre telefoner jeg har hatt tidligere, så skal du bare enkelt overføre kontaktene med blåtann og få med deg all infoen.

 

Et annet alternativ er å bruke zyb.com for å lagre kontaktene dine på nettet og laste dem ned, de lagrer annet info enn bare telefonnummer og navn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...