Gå til innhold

Delfiakake - har du noen gode tips og råd?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi har alltid brukt Per kjeks. Lurer på om vi bruker den samme oppskriften som står på Delfiafettpakken, smelter sjokolade og delfiafett over vannbad, kan hende at det er noe mer oppi også, men husker ikke det helt akkurat nå. Tar en brødform og legger et lag med sjokoloade, Per kjeks, geletopper og hasselnøtter og så sjokolade og fortsetter sånn. Har også hatt noen skiver marsipan i noen ganger, det blir også veldig godt. På toppen pynter vi med nøtter og geletopper. Synes den oppskriften fra Sjuves kjøkken inneholdt litt mye "rart", cognac, appelsinmarmelade, kesam osv..., kan hende det er godt, men holder meg til den mer tradisjonelle oppskriften.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...