Robocoop Skrevet 7. desember 2009 Del Skrevet 7. desember 2009 Har det noe å si? Jeg har fortsatt å bruke dem. De er jo så tørre så da holder de seg vel lenge,,,,,,,,,, ? Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 7. desember 2009 Del Skrevet 7. desember 2009 Så lenge de ikke er muggen eller råtne og ikke har en vond smak så er det mest sannsynlig ikke noe problem. Lenke til kommentar
Error Lars Skrevet 7. desember 2009 Del Skrevet 7. desember 2009 Mest sannsynlig står det "Best før" ikke "Dårlig etter" før datomerkingen. Stol på nesen din, den har holdt oss i live i tusenvis av år, før vi fikk datomerking Lenke til kommentar
nebrewfoz Skrevet 7. desember 2009 Del Skrevet 7. desember 2009 Mest sannsynlig står det "Best før" ikke "Dårlig etter" før datomerkingen. Stol på nesen din, den har holdt oss i live i tusenvis av år, før vi fikk datomerking Det som virkelig holdt folk i live var trikset med å la noen andre smake først ... Lenke til kommentar
Robocoop Skrevet 7. desember 2009 Forfatter Del Skrevet 7. desember 2009 Mest sannsynlig står det "Best før" ikke "Dårlig etter" før datomerkingen. Stol på nesen din, den har holdt oss i live i tusenvis av år, før vi fikk datomerking Du siterer Sjuve, TV-kokken? Jeg er enig i det altså, det er ikke det. Lenke til kommentar
nebrewfoz Skrevet 7. desember 2009 Del Skrevet 7. desember 2009 De er jo så tørre så da holder de seg vel lenge,,,,,,,,,, ? Kan man ikke presse olje ut av linfrø? I så fall vil vel den oljen harskne over tid, og bortsett fra innvirkningen på smaken - som man sikkert reagerer på dersom det blir for ille -, er jeg usikker på hvilke ulemper det eventuelt medfører. (Da er man fort oppe i debatten om fler-umettet vs. mettet fett.) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå