Bruker-161582 Skrevet 6. desember 2009 Del Skrevet 6. desember 2009 Sitter akkurat nå å chillern med en gløgg! Jeg må innrømme at jeg elsker gløgg og tenkte jeg like så godt kunne starte en tråd om den fantastiske drikken! Del deres meninger, tips, oppskrifter, hemmelige ingredienser! Lenke til kommentar
vesleengen Skrevet 6. desember 2009 Del Skrevet 6. desember 2009 min blanding: varmt vann random gløgg blanding på flaske random gløggboks med rosiner/nøtter masse sprit Lenke til kommentar
Bruker-161582 Skrevet 6. desember 2009 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2009 Foretrekker faktisk uten noe alkohol jeg. Liker smaken bedre når den er vanlig! Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 6. desember 2009 Del Skrevet 6. desember 2009 Man tager en flaske vin, litt solbærsaft, noen nellikspikre, noen hele pepper, en halv vanlijestang, et par kanelstenger, appelsinskall, en dose brunt sukker. Bland alt i den sorte gryte på svak varme til det begynner å ryke. Server. Finnes selvsagt andre varianter med f.eks. honning, muskatt, ingefær, blåbær eller hva annet man kan putte i. Deilig. Lenke til kommentar
vangsguten Skrevet 30. desember 2009 Del Skrevet 30. desember 2009 (endret) Det er ennå tid for å drikke gløgg, så jeg bumper denne tråden. Kom tilfeldigvis over Vinmonopolets "Herregårdsgløgg" som jeg bare måtte teste. Det så jammen ut til å være noe for far - men den helt store opplevelsen uteble, i alle fall ved å tilberede den "naturell" slik det sto beskrevet på etiketten. Den var rett og slett for besk! Neste gang skal jeg prøve en vanlig tomtegløgg og tilsette en dæsj herregårdsgløgg i, det kan kanskje bli bedre. Eventuelt så må man på "apoteket" for å prøve "Selskapsgløgg" - den får god kritikk av nettkokk-helten Christopher Sjuve her Endret 30. desember 2009 av vangsguten Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 30. desember 2009 Del Skrevet 30. desember 2009 Det er ikke vanskelig å lage gløgg selv. Du kan tilpasse oppskriften selv og det er litt ekstra tilfredsstillende når du har laget noe helt selv. Lenke til kommentar
audigeir Skrevet 30. desember 2009 Del Skrevet 30. desember 2009 Da må dere prøve å blande: Gløgg, Mjød og vann. Mjød/vann med 50/50 blandingsforhold. Lenke til kommentar
Palme Skrevet 31. desember 2009 Del Skrevet 31. desember 2009 Kan virkelig anbefale Sjuve's (VGTV kokk) sin gløgg. Sjuve's jolagløgg Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå