Gå til innhold

Vil ikke starte opp


Blib

Anbefalte innlegg

La inn det nye hovedkortet mitt i dag, A7N8X, og koblet til alle kontakter. når jeg så til slutt koblet alt til, fungerte den ikke. Så jeg gikk inn i PCen, og snudde Pwr_LED andre veien. Da startet Pcen pluteselig opp, og jeg fikk den heller ikke av igejn med å bruke knappen foran. Jeg var nødt til å få den av pga den ikke ville boote uansett, da tastaturet ikke var koblet til pga jeg holdt på å montere, og maskinen lå på gulvet hvor ledningen ikke når til. Så, ejg tok av strømmen ved å gå bak på strømforsyningen.

 

Så prøvde jeg igjen, og skrudde på strømmen igjen. Den startet ikke med en gang, heller når jeg trykket på knappen. Så prøvde jeg å snu LEDen igjen, men det fungerte fremdeles ikke.

 

Så nå har jeg ventet en kort stund for å se om det fikser seg, noe det faktisk har gjort de forrige gangene jeg har klart å nesten kortslutte noe, men den starter ikke enda. Jeg klikker på knappen, men ingenting skjer. Hva har gått galt? Kan det fikses? Hvordan?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har jo ingenting å si hvilken vei du kobler en LED - bortsett fra at den bare lyser når koblet riktig. Så beskrivelsen tyder jo på at du har koblet ting feil. Prøv å begynne med å koble til kun av / på knappen.

 

Å? Lampe lyser jo...

 

Jeg har testet med kun Pwr_LED, men det funker ikke da heller...

 

Begynner nesten å tro at det er jeg som har nappet i en ledning, men jeg er MEGET sikker på at jeg ikke gjorde dette. Bare tok den ut, snudde den og tok den på igjen.

 

Og alt er jo montert rett. Såpass er jeg ganske sikker på. Og hvorfor skulle ikke PCen engang starte opp, ikke kjøre vifter eller noenting, hvis kjøleren ikke står på? (Den gjør forresten det ja)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...