Gå til innhold

Til anskaffelse av ny dress


Anbefalte innlegg

Heisann, Tenkte å gå til anskaffelse av en ny dress jul. Har ikke eid en siden komf dressen og lurte litt på noen tips eller noe fra folk som har no peiling, hører stadig om thailendere som er på besøk i norge og drar rundt og selger dresser om dette er no vits ? eller hvor man får tak i en god dress og åssen merke som er å anbefale. Tenkte dress, vest, slips, skjorte® hele pakka.

 

Noen som har peiling?=)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke sats på Dressmann. Tulledresser.

 

Frislid, Riccovero og Sand er i alle fall merker som har gode dresser med fin passform og kvalitet til ikke altfor stive priser (en Riccovero-dress koster 4000). Så lenge du ikke har en utrolig merkelig kroppsfasong får du dressen ferdig tilpasset før jul helt uten problem.

Lenke til kommentar

Hugo Boss og Tiger har fine dresser. Hvis du går for de klassiske snittene er prisen rimelig grei og ikke minst de ser veldig bra ut.

Ellers hadde jo Hennes og Mauritz (believe it or not) en berømt gjestedesigner ved navn Jimmy Choo som designet noen komplette dresser til en rimelig pris. Jeg går aldri på H&M for herreklær men ble nysgjerrig på Jimmy Choo og ble svært positivt overrasket. Om du fremdeles får tak i noe av dette fremdeles er jeg usikker på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...