Gå til innhold

Overganger og øvrige spekulasjoner - Arsenal


invalid_user

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@CulannDavies:

From the Telegraph "Confirmation from a Leverkusen source that the London club attempting to sign Renato Augusto IS Arsenal. A deal is far from agreed at the moment, with Arsenal’s opening bid far short of Leverkusen’s valuation of around €20m. Augusto, however, is keen on a move to the Premier League, and he flew into Heathrow about half and hour ago to go for a medical, in the hope that a transfer can be agreed by the deadline. Looks like this one will go down to the wire…" HELL YES!!!
Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Det er vel en definisjonssak. Begge er uansett fantastiske spillere. Det samme gjelder Hazard, som vi også har blitt linket til.

 

Nå ser det ut til at vi får enten Augusto (som nevnt ovenfor) eller Arteta:

 

@MattLawExpress:

Hearing Arsenal gone in strong this arvo for Arteta - think he's one

 

@JohnCrossMirror:

Hearing #AFC bang in for Arteta, very hopeful of getting deal done before deadline. See Mirror website for latest transfers

 

Gode spillere begge to!

Lenke til kommentar

Dette sier litt. Tragedie at vi ikke viser noen ambisjoner.

 

Kommer an på hva du mener med ambisjoner.

 

Både Santos og Mertesacker er spillere som har erfraing på høyt internasjonalt nivå og vil utvilsomt styrke oss.

 

Det er naivt å tro at vi kom til å hente en verdensklassespiller. Eller "ambisjoner" som du kaller det.

 

Det som ikke hadde vært ambisjoner hadde vært om vi hentet Dann, Bønna John og beholdt Traore.

Etter Cesc Fabregas og Nasri er det på sin plass at det kommer inn klassespillere for å dekke tapet. Med høye summer på konto er det et krav å få inn offensiv drivkraft som vi så sårt har manglet. Vi har sett det gjennom preseason og de første kampene av sesongen. Vi MÅ ha et drivjern i midtbaneleddet for at spillere som RvP og Walcott skal ha noen verdi på laget. Hvis vi ønsker å ligge midt på tabellen er det kun én ting å gjøre: spare penger.

Lenke til kommentar

Er jeg eneste som gråter?

Det virker som du gråter hele tiden for å være ærlig. Skadene er et stort minus, men også eneste minus hvis vi klarer å få Arteta for en rimelig penge. God, kreativ, anvendig spiller med PL-erfaring. Kan ærlig talt ikke forvente på noe bedre/større på deadline day, innen fornuftighetens og rimelighetens grenser. At vi skulle handlet mye, mye tidligere er dog noe jeg er helt enig i.

 

Dette, derimot, får meg til å gråte:

iandennisbbc

I'm told Yossi Bennayoun is heading for Arsenal. #BBCfootball

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Everton har avslått vært Artetabud tydeligvis.

Hvor har du det fra?

 

Le Professeur, joo jeg sikter mer til 26-27år. Med tanke Wenger og hans politikk nekter å gi mer enn ettårskontakt for de over 30år, noe som er dumt.

Så stor forskjell er det ikke mellom 27 år og 29 år. Arteta er i mine øyne en kjempesignering. Han er rutinert, prater flytende engelsk og kjenner PL godt. Flott løsning frem til Ramsey blir god nok til å spille fast.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Arteta og Bennayoun, begge over 30år. Flotte saker det :)

 

iRoman, jeg gråter om dagen fordi Wenger er en komplett idiot. Men tårer har det blitt færre av etter innkjøp av Santos, Park og Mertesacker :)

Så du er happy med Santos og Park, men gråter av Mikel Arteta? Sistnevnte har mye større erfaring mtp. at han har spilt i PL en god stund. Han har kanskje ikke erfaringen internasjonalt, men det er ikke rart når Spania har Xavi, Iniesta, Cesc, Xabi Alonso m. fl. på midtbanen. Arteta blir forøvrig ikke 30 før slutten av mars. Klager du, som en anti-Wengerist, virkelig på at han henter erfarne spillere fremfor unge og lovende?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...