Gjest Slettet+987123897 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Jeg fant noen gamle flasker med brennevin. Desverre var flaskene åpnet. Det er snakk om en litersflaske med Bacardi Limon (37,5%. Halvfull) og to 1-litersflasker gin på 35% og 47,5% der begge er nesten fulle. Jeg aner ikke hvor lenge de har stått, men de har stått minst 1-2 år. Jeg fant ikke noen dato på noen av flaskene (kan man lese av produksjonsdato på strekkoden?) De lå en vinflaske fra 2002 (dvs. jeg vet ikke om det var produksjonsdato eller tappedato). Vil dette påvirke brennevinen? Eller er det fremdeles drikkbart? Lenke til kommentar
Akidon Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Smak og prøv. Er helt sikkert drikkbart. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Jeg synes alt med høy alkoholinnhold smaker vondt, men kan det være noen (farlige) konsekvenser med å drikke dette? Ved siden av å bli full selvsagt. Lenke til kommentar
Akidon Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Det eneste som kan skje med alkohol som er uheldig for deg er at det blir til eddik. Men tror ikke det skjer med brennevin. Det smaker uansett bare verre og er ikke farlig for deg. Lenke til kommentar
Sinnsyk asylaspirant Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Er hvertfall ikke mangfold av bakterier som liker seg i 47,5% (hilsen en ikke-biolog). Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Brennevin som har vært åpnet klarer seg fint. Smaken kan kanskje endre seg litt, men utover det så er det ikke noe fare. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897 Skrevet 9. desember 2009 Del Skrevet 9. desember 2009 Det fungerte fint. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå