Alieu Skrevet 29. november 2009 Del Skrevet 29. november 2009 Hei! Lurer på om det byr på noen problemer å spise mat som har ligget i nærheten av muggen mat? en pose med pølsebrød ble muggen. en pose med havregryn lå i samme skap. any problem ? Lenke til kommentar
okasin Skrevet 29. november 2009 Del Skrevet 29. november 2009 hmm godt spørsmål.. slike sopp sporer, sprer seg jo relativt kjapt.. men ikke all sopp (mugg) er farlig.. gammelost som noen mennesker er svært glad i, inneholder jo mugg (som smaker godt).. Penicillin er jo en medisin som er utviklet fra sopp.. Men jeg leste en gang at sopp på majones er direkte dødelig.. og det samme er vist mugg på kornsorten bygg hmm eller var det rug? tja anyway.. tror det kaltes meldrøye (soppen).. og den soppen frembragt mye ubehag visstnok.. Men sopp fra pølsebrød.. noen som vet helt sikkert? Lenke til kommentar
Alieu Skrevet 29. november 2009 Forfatter Del Skrevet 29. november 2009 hadde ikke den muggen syneliggjort seg på havregrynenenenenen slik som de gjordep å pølsebrødet ? Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 29. november 2009 Del Skrevet 29. november 2009 Har en gang hørt at 8/10 muggsopper ikke er direkte farlige for mennesker. Riktignok er det ikke smart å ta den sjansen, og sannsynligvis vil ikke den ekstra pelsen på maten gi den bedre smak. Når det gjelder din sak er jeg usikker. Lenke til kommentar
Lemon Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Kan ikke se for meg at det der er noe problem i det hele tatt, spesielt ikke hvis pølsebrødene lå innpakket i en plastpose og havregrynet også befinner seg i papir- eller plastemballasje. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå