Gå til innhold

Forslag til kjøp av forbruks- firehjuling/ATV cross?


B25S

Anbefalte innlegg

Heisann! :)

 

Jeg har bestemt meg for å kjøpe en firehjuling til bruk på både asfalt, grusvei og terreng. Men ikke i skog og gjørme og slikt noe.

Har ikke tenkt å drive med mye ulovlig kjøring. Jeg bor midt i skogen og det er en inaktiv asfaltvei og litt grusvei bort til sivilisasjonen. Strekningen er på nesten en mil, så den skal brukes bort til sivilisasjonen.

Siden jeg også er hobbyfotograf kommer jeg til å kjøre en traktorvei som går fra gården vår og langt oppover, mot fjellet. Der er soloppgangene og solnedgangene veldig pene, og det er synd at de skal få være pene uten at noen får snappet bilder av det :p

 

Ser for meg en Honda TRX250EX eller TRX300EX. Har kun prøvd TRX250EX og den passet meg nesten perfekt.

Men jeg lurer på Er det noen andre som er attraktive og har like bra kvalitet?

 

Jeg har tenkt på bruke mellom 20 000 kr og 30 000 kr. Tenker på å kjøpe brukt. Absolutt alt skal tjenes inn på jobbing på den lokale Kiwi butikken, så jeg er veldig interessert i å få mest for pengene.

Bør ha gode lys.

Trenger absolutt ikke være registrerbar, kommer til å bli brukt på private veier.

Må gå veldig greit, kommer til å brukes på strekker.

Manuelt gir er høyest ønsket.

 

Hva bør jeg kjøpe?

Bør jeg bare kjøre på og kjøpe en pent brukt Honda TRX250EX? Eller bør jeg se på andre ting? Har kanskje Suzuki eller Polaris noe tilsvarende bra der jeg får mer for pengene?

Akkurat nå har jeg en Aeon 110ccm, men denne er nok for liten for meg nå som jeg er 15 år. Denne er også lavt oppbygd, og dårlig dempet. Lysene på den er ikke helt noe å skryte av. Toppfarten på 60 km/t er grei, men det blir veldig tregt i lengden.

Moro, men ubrukelig å kjøre på vinteren.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Hondaen har forresten en slags "semi-automat" girkasse, det vil si at man har vanlig gir, men ikke noe clutch! Yamahaen har clutch og hele pakka... De ligger vel på samme pris, og er begge like "gode" sykler!

(btw så er det ikke lov til å kjøre på uregistrert sykkel på privat vei... Disse typer ATV/quad er kun lovlige på godkjente baner :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...