Gå til innhold

[Løst]Kjøp av kikkert med stativ til innendørs bruk.


Substitute

Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg skal kjøpe en kikkert med stativ til en person som er 60 år, som skal brukes til å se på fugler og båter innendørs. Han trenger et stativ i tillegg. Han bruker briller.

 

Jeg har funnet denne Focus Spotting Scope 23x70 Jeg syntes den såg grei ut, men jeg har ikke noen erfaring med kikkerter, fant heller ikke noe stativ til denne.

 

Prisklasse ca 2000kr.

Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis prislista ligger på 2000,- (inkl. stativ?), så er FOCUS Spotting Scope 23-70 x70 sikkert helt greit. 23-70x 70 betyr forøvrig at den har et zoomokular på 23-70x, som er rimelig mye (kanskje i overkant av hva som passer til teleskopet?). 70-tallet til slutt betyr at linsa i forkant er på 70mm. Dess større jo bedre da det slipper mer lys igjennom. Stativ er helt nødvendig og jeg antar det er standard stativfeste på teleskopet, F.eks. http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p...0510;r:teknofil

 

Alt: http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p...0510;r:teknofil

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

70 x forstørrelse er langt over hva scopet klarer å bruke. På lange hold så er 40 ganger mer enn nok. 70 mm utgangslinse er også i minste laget.

Hvis bruk er til observasjon så vil jeg heller anbefale en binocular kikkert med høy forstørrelse på stativ. man får dybde i bildet med 2 øyne - noe som man ikke får med 1 øye.

post-212046-1269242702,642_thumb.jpg

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...