Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ønsker meg veldig en sentral midtbanespiller til inn i troppen.

Blir Herrera eller Fellaini skadet, så har vi ingen skikkelige erstattere. Eventuelt di Maria eller Rooney. Men de bør ha sine faste posisjoner så sant det lar seg gjøre. Rooney er klart bedre på topp. Di Maria kan vel gjøre en bedre jobb sentralt, men han er den kantspilleren med høyest toppnivå i troppen vår. 

 

- Gundogan | Skadeplaget, men har et høyt toppnivå og passer perfekt i en av de to sentrale midtbanerollene. Kanskje billig grunnet kontrakt?

- Vidal | Ville passet perfekt han også, men han har jeg gitt opp på. 

- Pogba | Drømmen selv. Skjer ikke. Tror han blir alt for dyr. 

- Verratti | En av PSG's beste spillere denne sesongen. Kjempetalent, kanskje på høyde med Pogba, men har ikke troen på at PSG ønsker å selge sitt største talent. De ønsker jo å bli best. 

- Pastore

- Pjanic

- Matuidi | Tredje midtbanespilleren jeg nevner fra PSG. Tror ikke han selges. 

- Schneiderlin | Kunne vært en god forsterkning. Har kvaliteter offensivt, selv om han gjerne er best defensivt. En potensiell erstatter for Carrick? 

- Delph | Engelsk. Kaptein for Aston Villa. Har nok ikke det aller høyeste toppnivået, men har vært ganske solid for AV denne sesongen. Kanskje en fin spiller å ha i troppen. 

- Parejo

 

Ganske mange midtbanespillere som kunne passet inn i laget vårt. Blir spennende å se. 

 

Ellers må bi ha en midtstopper og gjerne en ny høyreback. Ving (Depay) er ønsket, og spiss ville vært fint. Tror RvP og Wilson fort blir reservealternativene til Rooney på topp. 

Lenke til kommentar

Depay, jeg vil ha Depay. 23 mål og 3 assist.. Det vil jeg ha til oss! 

 

Han har hurtighet, et stort repertoar av finter, enormt god skuddfot. Han minner meg på mange måter litt om Hazard når det kommer til roen han har.

 

Zidane ruletten han drar av på ca 50 sek er det høy klasse over. Han drar av 3 mann. Et lite sammendrag over målene han har i år. Det siste skuddet i videoen (frisparket) er helt rått. Den skruen med yttersiden er helt vanvittig. 

 

 

 

Jeg er på det såkalte "HYPE-TRAIN" her nå, og ønsker bare at det skal bli bekreftet..

Endret av Espp
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kanskje Real Madrid hadde vert interessert i å kjøpe han tilbake igjen? Han passte jo ganske bra inn der, vet ikke om de har fått inn noen nye spillere i hans posisjon. Vi kan få 500 millioner men hvem andre kan vi kjøpe som er like raske og kan drible og skyte. Føler ikke at det fins så mange ledige spillere der ute.

Lenke til kommentar

Kanskje Real Madrid hadde vert interessert i å kjøpe han tilbake igjen? Han passte jo ganske bra inn der, vet ikke om de har fått inn noen nye spillere i hans posisjon. Vi kan få 500 millioner men hvem andre kan vi kjøpe som er like raske og kan drible og skyte. Føler ikke at det fins så mange ledige spillere der ute.

DEPAY!! Bedre skuddfot, dårligere til å lage assists, dritrask og han kan drible. Det beste er om Di Maria lykkes. Han kan også spille venstre indreløper i tillegg til begge vingene. Håper at vi beholder Di Maria, og kjøper Depay.

 

Viss De Gea skal til RM uansett, og de er gira på Di Maria: Hva med Di Maria+De Gea mot Varane+Bale?

 

Edit: Men jeg håper jo selvfølgelig at Di Maria blomstrer hos oss, og at De Gea blir.

Endret av Noctua.
Lenke til kommentar

Ser ingen grunn til at Real Madrid skal kjøpe tilbake di Maria. Ingenting som tyder på det. 

Og slike byttehandler skjer aldri.

 

Varane selges dessuten ikke med mindre han ønsker seg vekk. En av de absolutt mest lovende midtstopperne i verden. Så lenge han presterer på en høyt og lovende nivå, så kommer Real Madrid til å satse på han. Pepe nærmer seg kanskje slutten av karrieren. Da er det bare Ramos igjen, og en middelmådig Nacho. 

Lenke til kommentar

Jeg vet at du har rett, men...  :confused:  Jaja, Smalling og Jones all the way  :dribble:  Viss vi kjøper Clyne, så kan vi spille med hele den engelske backfireren, Clyne - Smalling - Jones - Shaw

Hvis de bare holder seg skadefri og begynner forbedre seg, så er det en utrolig sexy backfirer. Tenk det forsvaret i full glans både for United og landslaget! 

Lenke til kommentar

Marcel Brands: "It will be much higher than the offer from Tottenham Hotspur," and added: "He will be very expensive.".

 

Tottenham la i fjor inn et bud på rundt £15m. Herrera gikk f.eks for £29m, så blir ikke overrasket om de forsøker å presse det godt over £30m... (Kontrakten hans varer frem til 2018, så god tid igjen der også).

 

Men hvilken drøm dette laget her hadde vært..!

 

ontOddZl.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...