Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med på alle utenom Januzaj og Robin. Sistnevnte har vært en skygge av seg selv de siste to årene, men med de rette spillerne bak seg så tror jeg fortsatt han har litt å bidra med. Blir for drøyt om to #9'ere forsvinner samtidig. Tviler på at han selv har lyst til å dra med den lojalitetsbonusen som venter etter neste sesong.

 

Hele forsvaret bortsett fra Rojo og Shaw kan forsvinne for min del.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg hadde vært Mr. Misfornøyd om Januzaj ble solgt fordi LvG ikke ville satse på gutten! Forhåpentligvis er det bare snakk om lån i så fall. Og om Januzaj forsvinner, ja da har LvG bestemt seg for at 3-5-2 er noe United ikke skal gå bort i fra så lenge han sitter i sjefsstolen.

 

RvP vil jeg også beholde. Med de riktige folkene rundt han kommer han til å garantere mål igjen.

Lenke til kommentar

Han har jo ikke vert så bra før, så det var vel en lav klausul...

Hvor har han ikke vært bra? I utlånet i Spania hvor han var skadet?

 

E: Og når begynte vi å forvente at 18 åringer skal prestere hele tiden? Enkelte virker som at de har glemt at de er veldig unge og at stabilitet er vanskelig å opprettholde. Unge spillere vil aldri prestere 100% hele sesongen.

 

(hint: spesielt med Januzaj)

Endret av Espp
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jævlig synd Fletcher aldri kommer tilbake på toppnivå. Topp, topp fyr.

 

Hadde vært fint om han ble solgt og fikk spille i en annen klubb, men nivået i PL er nok for høyt.

Han bør selges/gis bort til Celtic/Rangers, sånn at han får avsluttet karrieren på en verdig måte.

 

Tror at å slippe Rafael og Jones vil være tabber. Ja, begge er delvis kjeks, men potensialet er høyt hos begge to. Dog, kan hende de når det nivået i en annen klubb. Mener isåfall at United bør ordne en tilbakekjøpsklausul for begge to hvis de forsvinner.

Endret av Sameboe
Lenke til kommentar

Tror at å slippe Rafael og Jones vil være tabber. Ja, begge er delvis kjeks, men potensialet er høyt hos begge to. Dog, kan hende de når det nivået i en annen klubb. Mener isåfall at United bør ordne en tilbakekjøpsklausul for begge to hvis de forsvinner.

 

Det er Real Madrid meget god på. De klarer alltid å få en fin tilbakekjøpsklausul når de selger unge spillere. Morata til Juventus for eksempel. Eller Carvajal til Leverkusen, som faktisk ble hentet tilbake etter en sesong! Om vi skal selge spillere som Smalling, Jones, Rafael, Powell, Lingard og Blackett, spillere med potensialet, så bør vi skaffe oss en tilbakekjøpsklausul. Vi gjorde det med Dæhli, men han ønsket som kjent å følge Solskjær til Cardiff.

 

Og det er jo viktig å tenke på også, selvfølgelig. Hjelper lite med tilbakekjøpsklausul om spilleren ikke ønsker å returnere til klubben.

Lenke til kommentar

Ryktes klar. Men hvis han skulle ende opp der så tror jeg at prisen på Bale ikke vil være så veldig forskjellig enn den på Reus.

Det som taler imot er at de betalte utrolig mye for ham og de vil muligens ikke selge ham så veldig mye billigere :/

Tror neppe det vil være så veldig vanskelig å lokke ham tilbake til England da jeg tipper at han liker PL veldig godt. Og det er nok ikke veldig sannsynlig at Spurs (og Soton) er villige til å innfri lønnskravene hans og overgangssummen vil nok være for høy for deres del. Og de kvalifiserer seg omtrent aldri til CL heller...

 

Faen så rask han er. Di Maria + Bale har jo vist seg å være en fantastisk blanding før..

Endret av DaveSaves™
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...