Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke for å drite på Falcao-paraden vår, men denne Blind-linken har eksistert siden før VM... Hvorfor PØKEN signerer vi han først nå? Hva fader driver vi med?

 

Edit: Kanskje på tide at Egil Drillo Olsen begynner ta demens-medisinene sine:

 

"Solskjær var aldri en gigant! Henning Berg, Ronny Johnsen og John Carew var mye bedre fotballspillere!"

 

Nå er jeg så heldig at jeg har fått følge OGS sin karriere fra start til slutt, og sjelden dukker det opp en så naturlig målscorer som han. Teknikken hans kommer til å bli studert i generasjoner framover!

Endret av Corey
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg knegger litt av LFC supporterne. For de som har hengt på denne feeden i sommer har vi sees dem skrike etter en "klassespiss som Falcao eller Cavani". Balotelli signeres, og når Falcao går til united fnyser alle LFC supportere og sier det er alt for mye penger for en lånespiller, og at han bare er skadet. Han er kanskje ikke løsningen på uniteds problemer- men han er kvalitet. Kun en stor klubb henter Falcao og Di Maria i ett og samme vindu. LFC supportere; vær i det minste konsekvente og saklige, og innrøm at dere kan spise ordene deres om at united ikke kan tiltrekke seg store navn. Punktum.

Hentet fra Nettavisens Live-feed. Han sier noe der..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Flott spiller. Ikke Vidal akkurat men forsterker likevel midtbanen. Ser for meg Blind og Herrera som sentral midtbane med Mata eller Rooney som tier med Falcao på topp med Di Maria og Januzaj på hver sin side. Formasjonsmessig så gir dette oss mange muligheter.

Falcao er jo god å ha som erstatter for RvP. Mer konkurranse på topp også. Men jeg håper virkelig at en eventuell kjøpsavtale neste sommer blir mye billigere med tanke på at låneavtalen skal være dyr. Men så er han 28 år gammel og har hatt en rekke skader. Skal ikke juble så mye før han viser at han fortsatt kan magi.

 

Tipper at 4-3-3 blir mer aktuelt nå. Forhåpentligvis så blir alt dette oppstyret rundt Rojo ordnet opp i slik at han er klar til QPR-kampen.

Lenke til kommentar

Jeg er helt ubeskrivelig fornøyd med Blind. Han er den spilleren jeg har størst forventninger til faktisk. Jeg tror han kan bli et vanvittig godt anker for oss i mange, mange år framover. I tillegg kan det jo hende at kvinnfolka begynner å følge ekstra med på United, for han ser jo.. ja..

Lenke til kommentar

@Espp Kanskje jeg undervurderer han litt. Han har jo scoret en rekke fantastiske mål og han er uten tvil veldig god, men som sagt så har han hatt en rekke skader. Er jo nettopp tilbake fra en langtidsskade. Spørsmålet er om han scorer først eller skader seg først, noe som ikke er usannsynlig...

Men jeg foretrekker han foran RvP.

Endret av RollsReus™
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...