Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, for det første. United spiller ikke "4-2-3-1". De spiller en versjon av "4-4-2". Dessuten er den formasjonen veldig på moten over alt for tiden. hva innebærer den? Jo, at du spiller med to sentrale midtbanespillere, to offensive vinger og en hengende spiss. Hva er det? Jo, en 4-4-2.

Nok om det; Tror Gundogan hadde passet utmerket inn ved siden av enten Carrick eller Fellaini. Uniteds midtbanespillere får jo som regel hjelp av den hengende spissen, så dette tror jeg hadde vært gull.

 

Tviler derimot på at det skjer. Men kanskje et bytte med Kagawa hadde vært noe?

Lenke til kommentar

4-4-2 eller 4-2-3-1, prinsippet mitt er det samme. Det kunne vært en ide og rullert Fellaini og Carrick, men jeg er mer skeptisk til det å bytte Kagawa. Nei, han får ikke spille, men jeg liker ikke tanken på at sånn kvalitet forlater klubben. Selvfølgelig, hadde et bytte betydd at vi fikk Gundogan inn for litt mindre enn 30mill. så hadde vi jo egentlig tjent på det.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Spesielt at United-fansen som har en av fotballeuropas dårligste midtbaner (toppklubber) ikke er interessert i en spiller som ikke uten grunn har spilt fast på verdens nest beste landslag og på et av verdens beste klubblag. En spiller som i tillegg har tatt store steg sesong for sesong i Real Madrid.

 

"Ville ikke hatt Khedira for 10 millioner", "ikke verdt ukelønna til Young". Morsomt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Boks til boks midtbanespiller. Vanskelig å bli "imponert over" ja. God ryddegutt, men samtidig mer enn god nok med ballen og ekstremt god til å komme til scoringsmuligheter på lange løp. Desverre for dårlig til å avslutte, men hvis han blir bedre på det har man en spiller som er god for minst 10 scoringer i løpet av en sesong.

Lenke til kommentar

Hva i alla daar. Khedira? Til £35m? Ville ikke hatt han om det så hadde vært for £10m.

Khedira er ikke verdt ukelønna til Young engang. Skikkelig nitrist spiller. Hver gang jeg ser Real er Khedira en av de minst imponerende på banen.

 

Khedira til sinnsvake £35 millioner ville vært en svært dårlig deal, men det betyr ikke at han er en dårlig spiller. Han er sterkt undervurdert blant PL-supportere, og hver gang jeg hører noen som mener at Khedira er overvurdert, spyr jeg innvendig. Teipball gir en god og kjapp beskrivelse av hva Khedira tilfører Real Madrid, og han er utrolig viktig for laget i mange kamper. Uten han mangler de defensiv styrke på midtbanen.

 

Men vi trenger han ikke. Før Fellaini ble hentet hadde jeg sagt ja takk til Khedira, men som sagt ikke for £35 millioner. Det vil si, han er verdt mer enn Fellaini, men Fellaini var jo ikke verdt £20 engang. Desperatkjøp drar opp priser.

 

Gruer meg egentlig til de kommende overgangsvinduene. Flere nøkkelspillere begynner å ta på årene, så vi må snart ut å bruke masse penger. Vi trenger minst en god sentral midtbanespiller til, og Carrick er 32 år, så kanskje må vi ha enda en om ikke lenge. Det med mindre Fellaini kan løfte spillet sitt noe enormt. Vi må i tillegg få inn en god venstreback. Kanskje må vi ha en ny midtstopper også. Evans + Jones/Smalling ser ikke særlig tøft ut. Føler meg ikke trygg på de ett sted enda. Hvor lenge kan Vidic være på nivået som forventes og trengs av han?

 

I tillegg sliter vi litt på vingene, men kanskje ikke så mye som at vi bør legge store summer der enda. Draxler, Reus, Sanchez eller Di Maria er jo store navn som de fleste supportere vil ha til sine klubber, men kan ikke tenke meg at vi hadde kjøpt noen av de. Vi får klare oss med Valencia, Nani, en feilplassert Kagawa, og en uerfaren, men megaspennende Januzaj. Young håper jeg gis vekk i Januar.

Lenke til kommentar

 

Kanskje må vi ha en ny midtstopper også. Evans + Jones/Smalling ser ikke særlig tøft ut. Føler meg ikke trygg på de ett sted enda. Hvor lenge kan Vidic være på nivået som forventes og trengs av han?

Rått å spy innvending eller hva du kalte det av at folk undervurderer Khedira, men fortsatt ikke anerkjenne Evans. Som United-supporter er det hvertfall imponerende. Kanskje vår mest stabile stopper p.d.d.

 

Kan absolutt forstå frustrasjonen til teip, som med alle andre som ser yndlingslaget sitt uke inn uke ut, og samtidig opplever at box-box-spillere/dm-spillere ikke får anerkjennelsen som de er verdt. Det har blitt en slags utbrukt og reaksjonær greie å forsvare defensive midtbanespilere på sitt eget lag. Med god grunn. Jeg har sett mitt av Khedira og om argumentet er "han spiller fast for tyskland, hvorfor skal han ikke være aktuell for United?" så er svaret Carrick.

 

Og det skjønner du vel, ettersom vi begge er i samme bås.

Endret av niko.
Lenke til kommentar

Rått å spy innvending eller hva du kalte det av at folk undervurderer Khedira, men fortsatt ikke anerkjenne Evans. Som United-supporter er det hvertfall imponerende. Kanskje vår mest stabile stopper p.d.d.

 

Jeg undervurderer da ikke Evans? Han er nok vår mest stabile stopper, ja. Skrev riktig nok Evans + Jones/Smalling, som i at han er førstevalget. Allikevel synes jeg vi kan se etter flere alternativer. Blir spennende å se hvilke nivå Evans, Jones og Smalling besitter om noen sesonger, men 3 stoppere er ikke nok.

 

Poenget mitt var uansett at et stopperpar bestående av Evans og Jones ser uerfarent ut pdd.

Lenke til kommentar

Fra United.no's ryktespalte:

 

08.15: James Ducker, The Times’ United-journalist, skriver at United vurderer et ambisiøst bud på Dortmunds Marco Reus i januar – i en avtale som kan sende Shinji Kagawa tilbake til Dortmund. Reus har imidlertid tre og et halvt år igjen av kontrakten sin i Dortmund, men har ifølge rapportene en utkjøpsklausul på 35 millioner Euro.

 

10.30: Dortmund har bekreftet at Marco Reus, som eneste spiller i troppen, har en utkjøpsklausul i kontrakten sin. Ifølge rapportene er den altså på 35 millioner euro.

 

10.45: Den tyske fotballeksperten Raphael Honigstein har understreket at utkjøpsklausulen for Marco Reus først gjelder fra 2015 – og altså ikke kan benyttes for å skaffe ham i januar eller til sommeren.

 

Reus hadde vel vært noe, tenker jeg. Det er jo, som jeg tidligere har skrevet, ikke på ving vi aller mest MÅ forsterke, men Reus ville vært et eller to steg opp fra alle kantspillerne vi har nå til dags. 30 millioner pund høres heller ikke avskrekkende ut. Synd utkjøpsklausunen ikke gjelder allerede i Januar eller til sommeren. Skulle gjerne sett Reus i United, jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...