Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Skal bli spennende å se hvilken formasjon vi bruker med Kagawa på banen. Jeg tror også den mest logiske løsningen er en 4-2-3-1, med Rooney på topp. Men SAF er veldig glad i 4-4-2.

 

Dere har vel spilt mer 4-4-1-1 enn 4-4-2. Trenger ikke bli store omlegginger for å få plass til japsen.

 

 

[edit]Tror uansett Kagawa kan bli en knallsignering. Han brukte ikke lange tiden på å tilpasse nivået i Tyskland, og da kom han rett fra J-league. Med andre ord bør han ha brukbare forutsetninger for å kunne prestere på et høyt nivå allerede i første sesong for oss.

 

Han kom nesten rett fra J2-league.

 

Tror Kagawa blir en braksuksess. Synes han er noe a la en fattigmanns Messi, noe som absolutt ikke er negativt ment.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Moderat glede herfra, som et motstykke til dere andre.

 

Befriende å endelig hente inn en etablert spiller, fremfor alle Bebe-ene de siste årene, men det er ingen selvfølge at stjerner ett sted, er stjerner hvorsomhelst. Fra alt jeg har sett av Kagawa så er det mange ting å ta tak i umiddelbart. Han har strålende førstetouch, og selv om presset i PL er høyt på ballfører, så regner jeg med at det er noe av det samme i Bundesliga. Førstetouchen kommer han ikke til å miste sånn ut av det blå. Overblikket hans er også godt, men mye av det baserer seg på at han vet fra trening (o.l.) hvor og hvordan spillerne rundt han beveger seg. Jeg tror det kan bli problemer at United må omstille seg (noe de må, om de skal spille Kagawa i hans rette rolle). Det er som sagt "bare" å (omsider) flytte Rooney opp der han hører hjemme, og la Kagawa ta over plassen hans. Det jeg er litt redd for er at Dortmund ofte angriper gjennnom kontringer. Hvor ofte får han sjansen til det i United, hvor 9 av 10 motstandere ligger bakpå? Det ser for meg ut som at Kagawa er en spiller som trenger plass og rom rundt seg og medspillerne sine. Uten at jeg er noen ekspert. Hvor god er han uten ball når laget jakter possession?

 

Dessuten blir United nødt til å sende opp laget på en annen måte. Han kommer aldri til å spille i en 4-er på midten med Carrick, men han er fortsatt en "midtbanespiller". Nå kan det hende jeg lider av hukommelsessvikt, men når var egentlig sist United spilte rigid angrepsfotball med en i 10er-rollen?

 

Vil presset på han være så veldig mye lavere enn om Ozil, Sneijder, Hazard hadde kommet istedenfor? Har han noe særlig forbedringspotensiale? Fint at han bare er 23. Oppløftende at vi har en på laget som kan treffe mål om han får ballen i beina på 16 meter og innover.

 

Edit: Virker som han har et strålende forhold til trener og fans. Ser utrolig (som japser flest) ydmyk ut. "Kagawaaa SHINJI Kagaaawaaa SHINJI"-chanten var forøvrig helt rå. Den håper jeg følger med i prisen.

Endret av niko.
Lenke til kommentar

5. juni og vi har fått inn ein spelar som truleg vil vere ei forsterkning for laget om han blir brukt på ein fornuftig måte. Greit at vi ikkje ventar til slutten av august for å gjere innkjøpa.

 

niko.: Det er ikkje så mange år sidan at ei av United sine største styrker var nettopp kontringsspelet. Med Rooney og Ronaldo som dei kanskje viktigaste bidragsyterane hadde vi ein kontringsstyrke som Mourinho, på den tida i Inter, beskreiv som den beste i Europa. Ser ikkje vekk ifrå at vi kan komme tilbake til det, til tross for at vi stort sett spelar med noko meir kontroll og ballinnehav på heimebane. Ferguson ynskjer at det skal gå raskt framover når ein har mogelegheita til det og slik sett vil nok ein Kagawa kunne flettast inn på ein passande måte.

 

Eg kan ikkje seie at eg er 100% positiv til signeringa og sikker på at han vil ende opp som ein braksuksess i United, rett og slett fordi eg har sett altfor lite på tysk fotball etter at Kagawa gjorde sin inntreden der. Eg ser likevel for meg at han kan vere den rette typen, som vi ofte har mangla, så får vi sjå når hausten kjem om han kan leve opp til ein del av forventningane som mange har lagt på han allereie før han signerte.

 

Den fullstending største bummeren for min del, uansett kva som skjer eller ikkje skjer med signeringar, kjøp og salg må vere at Will Keane er ute til midten av neste århundre. Han hadde heilt sikkert vore involvert endel i løpet av pre-season, og var vel lovd å få ein del kampar evt bli utlånt denne sesongen og no gjekk stort sett alt av det i dass.

Endret av archanios
Lenke til kommentar

Er fornøyd med kjøpet, spennende. Men har bare sett på youtube, og de klippene pleier som regel å vise de beste og mest magiske øyeblikkene.

 

Liker at han er fra Japan, har en forkjærlighet for det landet. For at han skal lykkes tror jeg det blir viktig at han "klikker" med Rooney og at Ferguson legger om spillestilen mer rundt Kagawa, noe jeg tror han vil gjøre.

Lenke til kommentar

Leser i f.eks ye olde silly season tråden nå....

 

Folk får jo omtrent orgasme fordi Kagawa (sånn ca) er kjøpt. Spesielt andre lags supportere.

 

Er dette ironisk sarkasme eller er han så fantastisk?

30 målpoeng på 43 kamper for Dortmund i fjor. Det gjorde han i sin andre sesong med fotball på toppnivå.

Lenke til kommentar

Høres spennende ut. Statistikken taler virkelig til hans fordel. Youtube snutter er av nada interresse.

 

Men gleder meg. Hvis han er en halvparten så god som newcastleFanboy gir uttrykk for så kan jo det bli riktig så bra :)

 

Han får overbevise meg på banen.

Lenke til kommentar

Helt enig. Youtube-klipp kan få en 3.divisjonsspiller til å se bra ut. Man får selvsagt en viss feeling av hvordan han er, men ikke angående kvalitet.

 

Det blir spennende å se hvordan han kommer til å bli brukt, da han i utgangspunktet er offansiv midtbanespiller. Vil Rooney bli flyttet opp som fremskutt, eller vil Kagawa bli trekt ned/spillende på kant?

 

DET BLIR TRE LANGE MÅNEDER :D

Lenke til kommentar

Jeg tror fort vi ser Kagawa på venstrekant i et par kamper. Jeg er ikke helt sikker på om han utelukkende blir å finne bak Rooney, selv om jeg selvsagt håper det er der han skal spille fremover. Det hadde vært fint om Nightkeeper kunne veie inn. (Poster han fortsatt her på forumet?) Han har vel sett mesteparten av Borussia Dortmund-kampene i år, men det har vel kanske du òg, Geir?

 

Jeg gleder meg veldig til sesongstart nå. Vel, egentlig bryr jeg meg aldri om ligafotball når det er EM(/VM), men det skal bli gøy å se han i aksjon.

Lenke til kommentar

Vel, han har spilt samtlige Borussia Dortmund-kamper på offensiv midtbaneplass, foruten én - på høyrekanten. Men samtidig spiller han fast på venstrevingen for Japan (og presterer da også), så jeg tror han er fullt ut bekvem med begge roller, skjønt jeg er usikker på hvilken kvalitet det er på motstanderne til Japan.

Lenke til kommentar

Det flotte her er at med Young/Nani - Kagawa - Valencia/Nani så har vi en offensiv midtbane hvor alle kan konstant bytte posisjoner. Så bygger vi opp bak med Cleverley/Scholes - Carrick.

 

Jeg er ikke fremmed for 4-2-3-1 neste sesong! Det hadde vært det neste steget i min bok :).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror det ordner seg med arbeidstillatelse for Kagawa da han blir en sentral brikke i United hvis han kommer. (Kan jo nevne at Anderson fikk arbeidstillatelse, da bør Kagawa også få det)

 

Anderson tror jeg hadde et portogiskisk pass i tillegg som mange andre brasilianere, det gjør alt så mye enklere.

Lenke til kommentar

4-1-2-2-1 / 4-3-3

 

Welbeck

 

Young -- -- -- -- -- -- Valencia

Kagawa Rooney

 

Carrick

 

 

Evra -- -- -- -- -- -- -- Jones

Vidic Rio

 

 

De Gea

 

Som Barcelona med høyt press og man satser på å vinne igjen ballen høyt på motstandes banehalvdel. Mot dårligere lag må vi "spille over dem" for å komme til sjanser uansett..

Endret av Sovehest
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...