Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Det stemmer Jotun!

 

Fotball er underholdning og det finnes ikke mange i bransjen det er artigere å se på enn Alexis. Han er som en litt ineffektiv messi-light men med et mye større finteregister. Potensialet er latterlig stort, litt som det var med Ronaldo. Nå har ikke chileneren høyden med seg og kommer nok aldri til å bli en målmaskin i samme skala, men blant de bedre i ligaen føler jeg meg hellig overbevist om at han blir fra dag 1.

 

Han er liten og har noen nani-takter, men har veldig bra balanse (i motsetting til Nani tidligere) og styrke i overkroppen. Syntes også at han taktisk er mye bedre enn Nani var på hans alder. Det eneste han mangler er killer-instinktet og det er faktisk noe av det enklere å forbedre når man har slike ferdigheter. Er det mentale på plass er han en bankers hit.

 

Men jeg tror han må ut av Udinese (som er rævdårlig) om han skal slå ut i full blomst. Tipper vi får han for mellom 12 og 14mp i januar også, det er jo faen meg ripoff for en kvalitetspiller som kan gå rett inn i 11'ern pr dagens marked.

Endret av Goldwing
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg likte alltid Forlan, selv om han aldri slo helt igjennom, man så at han ville gjøre det beste han kunne, men det funka bare ikke for han. Så jeg hadde gjerne tatt han tilbake hvis det blir for en rimelig sum. Med Owen, Macheda, Berba, Chica og Rooney så vet jeg ikke om vi trenger en ekstra spiss, og tviler på at Ferguson vil gå til innkjøp av en. Aller helst hadde jeg sett at han hadde brukt pengene på en midtbanespiller.

Endret av Ercles
Lenke til kommentar

Ryktes at Cleverley kommer tilbake i januar (BenHibbs skriver dette på twitter). Ikke overraskende. Mannen har også spilt endel på kanten, og ettersom en viss Ecuadorianer er ute på ubestemt tid så spørs det nok ikke om han kommer til å få spilletid også.

 

Glær mæ!

 

da tror jeg det betyr utlån på Eikrem og det har jo vært signalisert lenge. Endelig!

Lenke til kommentar

At Macheda ikke har blitt sendt på lån skjønner jeg lite av, syns han bidrar fint lite di gangene han har spillt.

Hans første touch på ballen mot Valencia var faktisk en målgivende pasning. Han var ikke særlig god mot Sunderland, men tror jeg var pga. det elendige laguttaket til SAF. Kan ikke sette Macheda og Owen på topp sammen i en PL-kamp og forvente scoringer.

Lenke til kommentar

Håper både Macheda og Owen blir solgt jeg. Bøtte med bæsj begge to. Da Silva og Gibshitt også, for noe pakk. Disse spillerne har kanskje to gode kamper ila en sesong til sammen.

 

"De er jo unge da" - Hjelper ikke når man ikke engang kan ense et fnugg av talent. De kan forresten ta med seg trøyeselgeren Park ut døra mens vi rydder opp under senga.

 

Inn med Sanchez, en sentral midtbanespiller (faen i hore, vi har latt Øzil, VdV og Sneijder gå for ei billig penge uten å slå til!) og en ny venstreback som backup til Pat.

 

Sorry, negativ i dag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...