Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Balotelli tror jeg hadde vært ett veldig godt kjøp, som kunne godt det kjempe bra allerede no.. Få vekk Owen og Macheda/Welback, jeg tror nok ikke de vil slå igjennom, dessverre.. Balotelli er ung, og han vil heller ikke bli for dyr å kjøpe fra Inter no. Slå til thumbup.gif

 

Macheda kommer til å bli klassespiller. I følge Wikipedia har han 3 mål på 7 kamper for United, hvor mange mål han har per minutt vet jeg ikke, men jeg vil anta at han så langt i karrieren ligger foran Balo på dette punktet. Når man i tillegg vet at Balo ikke er av typen som liker å trene hardt (i følge Mourinho).

Holder Owen seg skadefri, så vet han fortsatt hvor målet står. Welbeck bør få en sesong til å vise seg frem. Det jeg ser på som hovedproblem med dem du vil ha ut, er at de har vært mye skadet denne sesongen. Owen har vært mye skadet gjennom hele karrieren, og lite tyder på en endring så langt. Macheda har vel vært ute mer eller mindre hele sesongen.

 

Hva er poenget ditt egentlig? Balotelli er milevis bedre enn Macheda på dette tidspunktet, faktisk vil jeg strekke meg så langt til å si at Balotelli på sitt beste er verdensklasse noe som ikke kan sies om hverken Macheda eller Welbeck. Balotelli har en fysikk svært, svært få kan matche i en alder av bare 19 år. Macheda har heller ikke like høyt målsnitt som Macheda, faktisk har han vært involvert i 13 førstelagskamper og bare scoret 3, det gir et snitt på 0,23 mål per kamp, Balotelli har med sine 27 mål på 81 kamper for Inter et snitt på 0,33. Nå er ikke jeg en av de som ønsker å hive hverken Welbeck (som jeg mener har større potensiale enn Macheda) eller Macheda ut, men av de tre nevnte så ser jeg bare Ballon d'Or potensialet i en av dem, Super Mario. Owen har jeg lite til overs for til tross for bidragene hans, en mann som vet hvor målet står, men som hindrer talente å slå til.

 

Jeg er egentlig veldig skuffet over kjøpet vårt av mexicaneren også, forhåpentligvis viser det seg å være en genistrek, men det er skuffende at vi ikke kjøper en spiller man iallfall ser verdensklassepotensialet i som en av verdens største klubber.

Lenke til kommentar

Jeg tror det er større sjangs for at selger en spiss enn for at vi kjøper en etter han der mexicaneren. Hvor mange spisser har vi som kjemper om A-lagsplass nå? 6-7? Jeg tror Macheda er han som har imponert SAF mest av ung guttene da han til stadighet er på benken nå for tiden. Jeg tror det blir veldig viktig å handle en midtbanespiller i år isteden for å handle spisser. Dessuten så forventer vel alle at berbatov skal bruke neste sesong på å imponere hvis han ikke blir solgt, har vi noen som er god nok til å starte isteden for han av de unge guttene? Så lenge vi ikke selger Berbatov, så tror jeg ikke vi kjøper enda en spiss i år.

Lenke til kommentar

Blir linket til Ramon Azeez, og kjemper visst med City om han. Fyren blir regnet som "den nye Mikel" i hjemlandet. Vi kjøper mange talenter, men skulle ønske vi brukte noen penger på ordentlige kvalitetsspillere.

 

Manchester United are exploring ways of signing Nigerian wonderkid Ramon Azeez despite increased interest from Manchester City.

 

The Nigeria U17 midfielder had trials at United earlier this season but work permit issues stalled the deal. Now United are trying to invoke invoking the Premier League's 'special talent clause' as he doesn't have the caps to qualify.

Lenke til kommentar

google.com. finner du ikke minst 100.000 treff med Mourhinho, Inter og Gerrard så står ikke verden til påske.

Hvor er Balo midt oppi dette bildet?

 

Det er det jeg også lurer på. Jeg føler at YNWA slenger ut "sannheter" gang på gang uten å ha noen kilder å vise til. Jeg vil gjerne ha en kilde som bekrefter påstanden om at det forelå et bud med Balotelli og £26M i mellomlegg for Gerrard.

Endret av Jørgen SG
Lenke til kommentar

google.com. finner du ikke minst 100.000 treff med Mourhinho, Inter og Gerrard så står ikke verden til påske.

Hvor er Balo midt oppi dette bildet?

 

Det er det jeg også lurer på. Jeg føler at YNWA slenger ut "sannheter" gang på gang uten å ha noen kilder å vise til. Jeg vil gjerne ha en kilde som bekrefter påstanden om at det forelå et bud med Balotelli og £26M i mellomlegg for Gerrard.

 

10000000000000000000000000000000 treff på google == den universelle sannheten.

 

Det artige er at selv om man får en hel del treff på at "å putte en melon opp i rattata er godt" så betyr det hverken at det er lurt eller nødvendigvis sant.

Endret av Jotun
Lenke til kommentar

ok, google.com ble for vanskelig for småunga...

 

Jose Mourinho lines up Steven Gerrard: Mario Balotelli could head from Inter Milan to Liverpool

On a night when Liverpool’s hopes of Europa League glory were dented by a 2-1 defeat at Benfica, they received more unwelcome news after reports in Italy linked Inter Milan with a summer move for Steven Gerrard.

 

But the proposed £28million deal will not be straightforward...

Lenke til kommentar

Er det virkelig så vanskelig å linke direkte til siden(e)? Det er ikke jeg eller Wizy som sprer rykter og spikrer det opp som fakta. Dette er, igjen, ikke annet en rein vissvass...

 

det er nå engang slik at denne tråden er RYKTER, SPEKULASJONER osv...

 

om du ikke tåler å høre rykter så får du vel bare holde deg unna tråden.

 

Med din tankegang så var hele Ronaldo sagaen bare vissvass før han undertegnet.

 

Aquiliani var jo en Romanista, han ville aldri dra til Liverpool, bare vissvass. dette har du selv skrevet flere ganger her inne.

 

Selv Gerrard ryktene om overgangen til Chelsea var jo FAKTA. Men han dro jo aldri dit så det var vel også vissvass ifølge deg?

 

Store kjøpeklubber som Real Madrid, Inter, Man City, Chelsea, Man United etc som handler mye spillere vil bli linket til mange spillere. Rett og slett fordi de faktisk forhører seg om mange spillere. Rykter er faktisk stort sett basert på at to klubber har hatt kontakt om en spiller.

Lenke til kommentar

Du fremstår som en tragikomisk person.

 

Igjen så lirer du av deg noe helt annet enn det diskusjonstemaet egentlig er. Du vinkler det i din spesielle retning.

 

Men jeg klarer selvsagt ikke dy meg og må svare.

 

Dette her har jeg svart deg på før (Link). Herlig å se at du enda ikke har kommet deg over dette.

 

Aquilani: Slike uvitne utsagn provoserer meg hardt, det skal jeg innrømme.

 

Roma måtte selge denne sommeren for å overleve som fotballklubb, som flere ganger før. Styret med Prade og Rosella i spissen tok da et valg om å selge Aquilani, da de følte han ga best avkastning.

 

* Aquilani spilte i en posisjon hvor vi har god dekning.

* Aquilani spilte veldig lite for oss grunnet skader.

* Aquilani hadde en god markedsverdi iforhold til de andre spillerne som på den tiden var aktuelle å selge.

 

Det var med andre ord ikke Aquilani som ville bort, han måtte bort, det var styre som hadde tatt dette valgt. Aqui tok dermed den beslutningen, som den Romeren han er, fortsatt er og alltid kommer til å være, å godta det. Han ønsket klubbens eget beste og ofret seg selv.

 

C.Ronaldo: Husker veldig godt at jeg før sommervinduet åpnet nevnte hvor profisjonell Ronaldo hadde blitt og at en overgang ikke var så langt ifra. Første halvdel av sesongen var og virket en overgang svært lite sannsynlig.

 

Gerrard: Hva har dette med saken å gjøre? Du tar frem et eksempel som jeg på langtnær har kommentert i lik forstand som de ovenfor. Forøvrig kan jeg si at jeg aldri har sett på Stevie G som noen heidundrades lojal kar, du kan få lov til å (for)tolke det deretter ;)

 

Resten forklarte Herr Brun relativt godt :)

Endret av Giallorossi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...