Gå til innhold

Bytte 9,9 i ein 30 hk


Haugsb

Anbefalte innlegg

Heihei :)

 

Har ein Yamaha 9,9 2004-modell på ein 13 fot Selco-lignande båt. 9,9 blir litt lite på ein så tung båt (ca. 18 knop) og vurderer å bytte motoren i ein 25 eller 30 hk. Lurte på om det er mogleg å bytte til seg en ny motor?

 

Kjøpte 9,9en for 10 000 pruta ned fra 12 000 ;) Den er i meget god stand, far min eig et bilverksted og han meinar den er strøken.

 

 

Takkar på førehand

Endret av Haugsb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg med mange andre har nok litt problemer med å forstå spørsmålet ditt. Lurer du på om noen har en motor de vil bytte med, eller om det er mulig å bytte motor? Ja, det er veldig mulig om det er hva du lurer på. Dette kan sikkert faren din hjelpe med om han eier et verksted. Det kreves veldig lite faktisk. Skru opp festene som holder motoren fast i akterspeilet, og løft av motoren.

 

Om du lurer på om du kan ha 30 hk på din båt, må du skjekke CE-merkingen på den, den pleier å være en metallplakett på akterspeilet. Chryslermotorer er veldig gamle, og har derfor tapt mye av effekten, de er også av amerikansk oprinnelse, og Amerika har vel aldri vært kjent for gode vekt/effekt/slagvolum forhold.

Lenke til kommentar

Altså om motorforhandlere tar brukte motorer i innbytte/delbetaling ved kjøp av ny motor? Vet ikke, spør forhandlere i nærheten. Hvis du vil bytte uten å betale mellomlegg kan du kanskje prøve en annonse på f.eks. finn.no, hvor du i teksten skriver at du er interessert i å bytte i en eldre, kraftigere motor. Du vil da få en motor som er i dårligere stand enn din nåværende, men kanskje tilfredsstiller den likevel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...