Gå til innhold

Motorola Milestone / Droid


Apebein

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

Har brukt Milestone en stund nå, og synes den er knall.

Men i det siste har jeg hatt ett merkelig problem. Batterilevetid.

Selv om telefonen ikke er brukt i samtale eller egentlig ikke i det heletatt, så er den tom for batteri etter 26 timer.. Slik var den ikke i begynnelsen.

Noen flere som har opplevd dette? Når jeg sjekker hva det er brukt batteri på, er det alltid cell (hva det nå heter. Den er tom for strøm, og jeg husker ikke eksakt hva som sto) og device standby som er hovedforbrukerne.

 

Knudar

Lenke til kommentar
Vent til 2.0.1 kommer. Den skal fikse noen batteri bugs tror jeg. Uvisst om det er det du opplever da såklart.

 

Heisann.

Ja kanskje det vil gjøre susen ja. Noen som har hørt noe ang når den kommer da?

@Zappy: Har du det samme problemet med batteri på din Milestone da?

Lenke til kommentar

Men det er så klart totalt uaktuelt. Så ofte som jeg bruker nett koblingen, så ville det vært utrolig upraktisk. Jeg har på bluetooth og 3g til enhver tid. Vuderer å ta på GPS og ettersom den slår seg av automatisk (men ikke så ofte jeg bruker den for tiden. Ellers kjører jeg som regel latitude, spotify, fring (nyeste versjon er blitt bra) og facebook i bakgrunnen. Spotify fordi da kan jeg starte musikken med bluetooth headsetet uten å plukke telefonen ut av lommen.

Endret av Zappy
Lenke til kommentar

Bruk Battery Use for å se hva som bruker mye batteri, første dagen jeg hadde mobilen brukte Display 69%, satte ned styrken og ser nå at 48% har gått til Display.

 

Noe som også hjelper med batterilevetiden er å installere Overclock Widget (krever root) og så instille den på å bruke mindre ressurser når skjermen er av, doblet levetiden på Magic'en min, og gjør en god jobb på Milestone så langt.

Tokk den av lading rundt 10 imorres, brukt den til ca. 1.5 timer surfing / lasting ned av app fra market, og ca. 1 time taletid og annet småbruk aktivt gjennom hele dagen. WiFi har også vært på i hele dag, og har nå 50% batteri igjen.

Endret av Babality
Lenke til kommentar
Du kan fint bruke alle de tjenestene du nevnte uten å måtte benytte 3G. 2G er raskt nok til samtlige tjeneste.

 

Jeg glemte å legge til at jeg hadde aktivert kun 2g nett, samt satt ned lysstyrken til minimum. Alikevel oppsto 26timersproblemet.

Ser jo ut til å være noe rart da. Ladet den helt opp på søndag, og da varte den mye lengre til tross for at jeg faktisk brukte den betydelig mere.

Kanskje den rett og slett trøstespiser batteri hvis man ikke gir den nok oppmerksomhet? :!:

Lenke til kommentar
Du kan fint bruke alle de tjenestene du nevnte uten å måtte benytte 3G. 2G er raskt nok til samtlige tjeneste.

Åpenbart. Men dette er tjenestene jeg har på hele tiden. Jeg nevte de fordi de trekker strøm. 3g har jeg alltid på fordi jeg bruker det svært mye. Å måtte slå av og på tilkoblingen hver gang jeg skal bruke den er det som er uaktuelt. Jeg bruker daglig youtube, browseren, market, spotify (når det ikke er syncet), maps, fring (skype, dog det fungerer utrolig nok relativt godt på edge), mail og streaming av RSS video\lyd. Samt et utall andre programmer som jeg bruker hver gang jeg tar i telefonen.

 

Av samme grunn som at jeg aldri tar av 3g, så tar jeg sjeldent på wifi.

Endret av Zappy
Lenke til kommentar
Hei.

Har brukt Milestone en stund nå, og synes den er knall.

Men i det siste har jeg hatt ett merkelig problem. Batterilevetid.

 

Kan det være at du oppholder deg mer i område® med dårlig dekning? Dekningskvaliteten er veldig viktig, for hvis mob'en stadig mister kontakt med nettverket vil den måtte søke og koble opp mer enn ellers og dermed bruke mer batteri.

Lenke til kommentar
Hvordan er denne telefonen i forhold til HTC Touch HD?

Den har et godt OS, kapasitiv touch (mye bedre enn resistiv), raskere prosessor og hardware tastatur. Jeg synes den er uten tvil den beste telefonen på markedet.

 

Touch HD har windows mobile, need I say more? Og om du har planer om å kjøpe WM (sic) så kjøper du HD2 som har raskere prosessor og større skjerm. Men OSet er vel så viktig som hardware for å gjøre en telefon bra.

Endret av Zappy
Lenke til kommentar

Trenger det være operatøren som gjør det da? Er jo bare ... data trafikk. Regner med ulåste telefoner kobler seg direkte til en Motorola server. I verste fall så er det bare å hive update.zip filen inn på telefonen manuelt.

Men om du går inn på settings -> about phone -> system updates, får du melding om at system is up to date, der det før stod server unavailable.

 

Det er bare frankrike (og italia?) som har fått oppdateringen foreløpig.

Lenke til kommentar

Det har ikke noe å si hvilket land du bruker telefonen i, den kobler seg til serveren som er registrert i firmwaren, mao landet mobilen kommer ifra(eller ble solgt). For oss som har bestilt telefonen fra expansys, vil telefonen kontakte servere i UK. Oppdateringen skulle komme til oss med UK versjonen ila Januar, det skjedde jo ikke. Men ettersom serveren nå er oppe (du kan teste dette selv med fremgangsmåten Zappy nevnte) så burde det ikke ta alt for lang tid, et par uker toppen tenker jeg.

Lenke til kommentar

Under finner du bilder av Equalizeren som kommer i patchen. Veldig glad for at den kommer. Er relativt laber bass fra telefonen nå.

 

Selve apk filen til equalizeren kan lastes ned HER, men de som har prøvd den sier den ikke virker. Antar det er fordi man må ha 2.0.1 for at den skal fungere.

post-13018-1265151374_thumb.jpg

Endret av Zappy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...