Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

farlig å runke flere ganger samtidig?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er ung, men burde nok ha visst dette kanskje, men jeg vet runking er sunt, men visst jeg runker flere ganger så er det isåfall igjen etter noen timer på dagen. Det jeg lurer på er, er det farlig å runke og få utløsning igjen etter du har gjort det en gang? liksom at du gjør det med en gang igjen, bare forsetter. penisen blir som oftest slapp etter en gang da for meg, men jeg har litt lyst å prøve å holde på enda lengre. vil bare vite om dette er farlig eller om det går helt fint å gjøre det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Flott at du spør. Er hyppig masturbasjon skadelig ? Svaret er ja - og nei. De som svarer et entydig nei, enten vedkommende er helsesøster/lege eller en tilfeldig på forumet, vet ikke nok - de svarer det de tror.

 

Og problemet er: Sett at noen går til legen med noe som viser seg å være plager i prostatakjertelen, fks en ikke-bakteriell betennelse. Tror du det blir satt på konto for overdreven runking ? Nei, få vil tenke (og spørre) i de baner, da kommer det på ingen statistikk heller. Dermed tror man ikke at noe sånt eksisterer.

 

Og så har vi den psykisk opparbeidede avhengigheten som en del av det hele.

 

Så: Alt kan bedrives - og alt kan overdrives. Noen vil tåle ulike ting bedre enn andre og oftest er det snakk om ting som praktiseres over lengre tidsrom - at ev. konsekvenser kan oppstå.

 

- Så kanskje man skulle tenke seg litt om og vise kroppen litt mere respekt ? -

 

 

(Har forøvrig sett en viss forskning på dette. Send en pm hvis du vil vite mere)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...