rabs Skrevet 23. november 2009 Del Skrevet 23. november 2009 (endret) HVA er nå dette? Jeg har et inntrykk av at det er vanlig bacon med mye ekstra fett på, kuttet i terninger. Dette er bacon som ellers ikke ville vært salgbart pga så mye fett i forhold til kjøtt. Men når det er pent pakket inn i juletider, og omdøpt til lutefiskbacon så går det fint an å ta seg godt betalt for dette. Dette er min personlige mening. Noen kommentarer? Endret 24. november 2009 av JohndoeMAKT Lenke til kommentar
Thorsen Skrevet 23. november 2009 Del Skrevet 23. november 2009 Noen liker faktisk det ekstra fettet. Rent spekk er også i noen tilfeller godt, smaker f.eks godt til pannekaker. Personlig har jeg ikke så alt for mye til overs for det, men det er noen som liker det, og det er nok derfor det selges Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå