gardkarlsen Skrevet 23. november 2009 Del Skrevet 23. november 2009 Hei Jeg skal lage en Sørafrikansk dessert der det kreves både "cream of tartar" og tartaric acid. Jeg har nå fått tak i cream of tartar på apoteket men de brukte lang tid på å finne ut av det ;-) De fant til slutt ut at det heter Kaliumhydrogentartrat eller Kremotartai. Men de var ikke sikre på tartaric acid utover at det ser ut til¨å være slags vinsyre? Kan jeg bruke sitronsyre som jeg finner i dagligvarebutikken? Det er forøvrig Koeksisters jeg skal lage ;-) Lenke til kommentar
Cerwell Skrevet 23. november 2009 Del Skrevet 23. november 2009 Oppskrift på norsk. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå