Gå til innhold

MP3 spiller til hifi headset, uten "hisselyd"


Anbefalte innlegg

Joda, har investert masse penger i et par Klipsch Custom 3 og de høres helt utrolig bra ut på datamaskinen men med en gang jeg plugger disse guddommelige herlighetene inn i min Ipod Touch blir alle sangene knust av en ekstremt irritabel "hisselyd" på diskanten, da spesielt ALLE S' lydene høres helt jævlige ut.

 

Har lest litt rundt og sett at det er sensitiviteten i HIFI øreplugger (mangen andre high end IEM øreplugger som har samme problemet med samtlige Ipod modeller) som gjør at det blir en hisselyd.

 

Så er det noen her som har noen erfaring med å enten fikse dette med en AMP eller lignene?

 

Eventuelt kan anbefale noen mp3 spillere med over gjennomsnittlig bra lydkvalitet og som er "beregnet" på audiofile ører og ikke 200 krs apple ørepropper? Pris maks 2000. Sukk..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm trodde 60-70 ohm var i litt overkant mye for en ipod? Blir det nødvendig å parre disse med en liten portabel forsterker so FiiO E5? Jeg antar at en forsterker ikke vil motvirke effekten disse motstandene har. Og vet du om noen plasser du får kjøpt slike ferdiglagde motstander? Søkte litt rundt uten noe spesielt hell. Ellers takk for svar :D

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Impedansen er ikke alt som har noe å si for output- 60 ohm er dessuten samme som koss portapro. Du skal være rimelig dauhørt for å ikke høre IEMs ved 60-70 ohms med en ipod. De som klager over lav lyd på ipod har normalt sett hørselsskader, har selv et par og de ahr ingen problemer med å drive 80-ohm DT770ene mine- iallefall ikke volummessig. Det er et par selskaper som lager slike, dog mest i forbindelse med IEMs de selv selger. ebay har noen: http://shop.ebay.com/awwan/m.html?_nkw=&am...p;_trksid=p3686

Eller du kan sende meg en PM så sender jeg en på 40 ohm, har liggende fra jeg laget artikkelen i linken over

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...