Gå til innhold

Spørsmål angående Volcom snowboarddress


MST

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+132

Alt med Volcom og det som omhandler skatekultur/snowboardkultur også inkludert klær burde ikke blitt diskutert under Mote og velvære, men heller klær for folk som ikke har peiling, og de bør sådan behandles deretter.

 

Spør et annet sted, eller kjøp deg klær som er utformet for det å kjøre i fjellet. Ikke for å selges til dumme fjortisskids med alt for mye penger.

Lenke til kommentar

Syntes den såkalte "Snowboardstilen" bør være lovlig når det faktisk er snakk om å stå på snowboard med klærne!

 

På tross av at Volcom ikke er min favoritt når det kommer til snowboardklær vil nok dressen du postet holde deg varm. Blir det for kaldt må du ha mer klær under, dette ser du selv.

 

Ville nok ha valgt large hvis du er tynn som du sier.

 

Utseende spurte du ikke om, så jeg vil derfor ikke komentere på det ;)

Lenke til kommentar

Det e'kke noe creds å være helt stoka og dra en backside 720 tailgrab hvis du har på deg Skogstad-jakke vet du! Det er verre enn å baile en 3'er liksom!

 

 

:cool:

 

 

 

 

 

Føler jeg burde være litt on-topic også :p Tilbudet ser bra ut, og både bukse og jakke fra Volcom til under 2500 ville jeg ikke ha nølt med å kjøpe, hvis jeg hadde likt settet. Men det gjør jeg ikke :p

 

Men hvis du liker det, go for it!

Endret av Jonas.
Lenke til kommentar
Volcom er kjent for særdeles laber kvalitet hva angår yttertøy. Hold deg unna.

Kjenner meg ikke igjen. Dette kan være flere år siden når de fleste ytterklær hadde "så som så" kvalitet. Jeg har 3 volcom-jakker, og den ene har jeg kjørt med i 3 sesonger, og den holder like godt enda. Tett som pokker og jeg har aldri blitt våt i den, selv i plaskende regnvær eller veldig våt snø.

Volcom kan ha noe kjedelig design på klærne sine, men mye av det de har er også kult og spesielt. Jeg synes ikke jakken og buksen du viser her er noe sånn kjempekul, men kvalitet er det nok.

 

Volcom er muligens noe dyrt, men nå jobber jeg i forettning som selger slike klær, og da blir vel prisene der etter for min del. Hadde nok betalt mer for et og annet dritt som onkel kjører ski i på super-G.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...