Gå til innhold

Er du klar med juleavataren i desember? (Juleavatarkonk 2009)


TSP

Spørsmål rundt nomineringsprosessen. Still spørsmål om du lurer på noe!  

64 stemmer

  1. 1. Skal det være mulig å nominere seg selv?

    • Ja
      19
    • Nei
      43
    • Ingen formening/vil bare stemme
      2
  2. 2. Skal man dele inn nomingeringen i "to runder"?

    • Ja, de siste X timer skal man få ekstra nominasjoner man kan dele ut
      19
    • Nei, antallet nominasjoner man kan gi skal være det samme under hele nomineringsperioden
      34
    • Ingen formening/vil bare stemme
      11
  3. 3. Hvis ja på forrige spørsmål; hvor mange timer før endelig frist skal disse nominasjonene gjelde fra?

    • 12 timer
      4
    • 24 timer
      7
    • 36 timer
      1
    • 48 timer
      6
    • 60 timer
      0
    • 72 timer
      5
    • Mer enn dette
      1
    • Ingen formening/vil bare stemme
      14
    • Stemte nei på forrige (valg ble lagt til etter 12 stemmer)
      26


Anbefalte innlegg

NB: Nomineringen har nå startet, du kan nominere her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1178387

 

Nomineringsprosessen starter ikke før 1. desember. Dette er en tråd som er ment å diskutere fjorårets konkurranse, i tillegg til å komme frem til hvordan årets konkurranse skal gjennomføres og samtidig fungere som en huskelapp for at folk skal finne, få eller lage seg en juleavatar. Hjelp til å anskaffe deg en juleavatar kan du få i avatartråden.

 

 

Hei folkens! Tradisjonen tro regner jeg med at mange medlemmer på dette forumet (og naturligvis andre foraer) pynter seg til jul, i den anledning vil en heldig juleavatarbruker motta ekstra heder og ære hvis avataren brukeren har pyntet seg med, blir kåret til den best likte juleavataren her på Diskusjon.no!

 

Det første dokumenterte tilfellet av en juleavatarkonkurranse her på dette forumet var i 2004, det er hvertfall ikke funnet noen indikasjoner på annet. Dersom du skulle være den som finner eventuelle "tapte" konkurranser fra tidligere år må du si fra! Den nevnte konkurransen i 2004 var riktignok ikke en spesielt demokratisk prosess, men det ble da kåret en vinner. Hvis du vil vite mer om denne konkurransen med flere, kan du gå nederst i denne posten hvor du finner tråder relatert til juleavatarkonkurransene. Konkurransene fra 2004 til 2006 har til og med blitt nedskrevet i oppsummeringsforum.

 

Dessverre(?) er det fremdeles ikke blitt skrevet noen oppsummering av avatarvalgene i 2007 og 2008, men det er vel på tide. Siden jeg nå har blitt student ved Universitetet i Bergen har jeg for første gang på mange år plenty med tid i desember, ulempen med det er riktignok at jeg knapt har fritid den kommende uken, men det er vel prisen som må betales. :)

 

Hvis du skulle være i tvil; nominasjonen starter ikke nå, vi venter til adventsperioden - desember. Nominasjonen starter 1. desember klokken 00:00 - hvis alt går etter planen.

 

Jeg satser samtidig på at alle oppfører seg pent fremover mot jul (og ellers i året), vi har fått opplyst fra sikre kilder at Diskusjon.no blir lest av mange hjelpenisser fra det relativt ukjente N.I.S.S.E.F. som er et «Nasjonalt Interesseorgan for Små og Store Elskverdige Forumbrukere», denne organisasjonen rapporterer visstnok hvert år inn hendelser til julenissen. Dette er tilfeller hvor forumbrukere har oppført seg spesielt bra. Alle tror selvfølgelig på julenissen?

 

I fjor stakk Wheelman av med seieren, vi får se om han evner å forsvare tittelen i år. For selv om alle de norske TV-kanalene i år skal sende repriser av tidligere julekalendere blir hvertfall ikke denne juleavatarkonkurransen noen reprise, det skjer bestanding noe nytt og uventet! Dessuten blir dette historisk, det er dette forumets første juleavatarkonkurranser hvor avatarene kan være over 80x80 i størrelse. Denne grensen ble som kjent økt til 100x100 tidligere i år!

 

Eventuelle andre nyheter kan man jo allerede planlegge nå i forkant av nominasjonsperioden. Reglene og datooppsettet fra fjoråret er lagt til i denne tråden, men hvis du har forslag til endringer det jo bare å komme med dem! ;)

 

 

-----

" - Hjelp! Jeg har ikke juleavatar!"

Er du forresten blant de som fortsatt ikke har begynt å tenke på juleavatarkonkurransen? Selv om du skulle velge å legge den på stedet hvil frem til 1. desember, kan det være en fordel å klargjøre den. Om du føler at du ikke helt mestrer oppgaven det er å lage en juleavatar til deg selv – fortvil ikke. Det finnes hjelpsomme brukere her som ønsker å hjelpe deg. Stikk innom avatartråden, les førsteposten og spør om hjelp.

 

 

Om Juleavatarer:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

 

 

Fjorårets regler, retningslinjer og tips

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

 

Det er verdt å merke seg en regelendring som ble foretatt underveis i nomineringsprosessen i fjor. Dette dreide seg om å utvide nomineringsperioden og at man kunne nominere to ekstra avatarer i denne perioden, les mer om det i fjorårets nominasjonstråd.

 

Denne gangen kan det for eksempel vurderes om det skal være mulig å nominere flere avatarer fra starten, eller om vi skal ha en lignende innspurt i fjor som gjør at man det siste døgnet får ekstra nominasjoner innvilget.

 

 

Forslag til datoer å forholde seg til:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
.

 

 

Tidligere vinnere av beste likte juleavatar:

Det har blitt arrangert juleavatarkonkurranse i 2007, 2006, 2005 og 2004. Det har vært heftige kamper og diskusjoner disse gangene om hvem som har den beste, og hele skriftlige taler og kunngjøringer har blitt fremført hvor brukere har både buet og heiet. I år starter vi igjen med blanke ark, men vi benytter anledningen til å se på de tidligere vinnerne av Juleavatarkonkurransene her på forumet for å gi tidligere vinnere tilbake glemt stolthet og samtidig vise hvem som kjemper om å bevare den gjeve tittelen!

 

NB: Det er viktig å merke seg at bildene i mange av avstemmingene ikke viser de avatarene som faktisk var med i konkurransene. Dette er fordi lenken til mange av juleavatarene er dynamiske lenker. Dette er selvfølgelig bare å beklage. Men avatarene fra de fleste finalene skal hvertfall være riktige.

 

 

(Historien til Juleavatarkampen 2007 og 2008 kommer (forhåpentligvis) senere)

Tråder fra 2007: Nomineringen - Kvalifiseringen - Kvalifiseringens ekstraomgang - Semifinalen - Finalen - Diskusjonstråd etter konkurransen

 

Tråder fra 2008: Forberedelsen - Nomineringen - Kvalifiseringen (avstemming) - Kvalifiseringen (diskusjon) - Semifinalen - Finalen - Gratulasjonstråd

 

På tide med juleavatar! (2004)

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

 

Årets store Juleavatar-Konkurransen (2005)

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

 

Juleavatartråden for nominasjon konkurranse (2006)

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

-----

 

 

 

Som sagt ønsker jeg at denne tråden kan brukes til å diskutere tidligere konkurranser, hvordan dere ser for dere at årets juleavatarkonkurranse skal gjennomføres og lignende juleavataremner. Hvis du ikke har noen juleavatar kan snille folk i avatartråden hjelpe deg!

 

Ellers vil jeg anbefale deg å besøke årets juletråd som allerede ble opprettet 5. juni(?!!)

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg nominerer forresten Dotten!
Jeg er dessverre veldig firkantet på dette området, ingen nominasjoner blir godtatt før de er postet i nominasjonstråden - og nominasjonstråden kommer ikke før 1. desember. Dette står klart skrevet øverst i førstepost ;)

 

 

Hva synes dere om ideen at man fra 1. desember har 1 nominasjon, men at det utvides til to ekstra nominasjoner de siste 24-48 timene før kvalifiseringen begynner? Dette for at nomineringssjansen for at de som er sent ute med å anskaffe seg juleavatar skal bli bedre.

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...