Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Redd for kreft i tarmen


Herakles

Anbefalte innlegg

Hei

 

Først vil jeg si at jeg vet det er vanskelig og stille noen diagnose på nett, men jeg håper noen kan berolige meg litt her.

 

det har seg sån at da jeg var på do i stad, oppdaget jeg at det var en del blod samt slim/smuss med avføringen.

har tidligere slitt med at det har kommet en del blod på dasspappiret når jeg har tørket meg der bak, men denne gangen kom det også blod nede i doskålen. Og nå har selvfølgelig denne tanken om tarmkreft dukket opp i hode, så nå sitter jeg her med angst for og være Fuckd.

 

Håper noen kan komme med noen tips eller noe på hva dette kan skyldes, jeg er forøvrig 19 år.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ved større mengde friskt blod i avføringen bør man alltid oppsøke lege raskt. Du ser ikke ut til å ha store mengder, så dette kan komme av f.eks hemoroider på innsiden. Det kan være flere andre grunner, du bør derfor oppsøke en lege og få utført et rektoskopi. Jeg vil anta at sjansen for at det er kreft er minimale. Da skal du ha maks uflaks.

 

Merk; Jeg studerer data, ikke medisin. Ta en prat med fastlegen din. Dette er ingenting å skamme seg over. Jeg opplevde større mengder blod og tok kontakt med legevakten. På sykehuset ble det utført rektoskopi, samt jeg ble sendt videre for et endoskopi.

Endret av Algific
Lenke til kommentar

Fant ut at jeg har et lite rift i endetarmsåpningen nå, så da velger jeg og tro at dette er årsaken ?, og det da ikke dreier seg om noe form for kreft. Men var bare så rart at det var et slaks hvit belegg på avføringen, men det kan nok skyldes den store posen med sjokolade jeg trøkte i meg ? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...