Gå til innhold

Hvor lenge holder kjøtt seg


Alieu

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vakumpakket i 4 timer burde gå bra. Hvor mange kjører vel ikke med matvarer til hytta i like mange timer?

 

Før steking

Kjøttet skal ha romtemperatur før det stekes. La det ligge på kjøkkenbenken minst 2 – 3 timer i forveien. Frossent kjøtt tines i kjøleskapet over natten, og legges deretter på kjøkkenbenken for temperering. Ytterligere mørning har ingen hensikt. Fryseprosessen setter en effektiv stopper for all mørning.

 

Det er ikke farlig å spise kjøtt som har vært tint på kjøkkenbenken i romtemperatur så lenge den stekes med en gang etter at den er tint.
Endret av BeFs
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...