Alieu Skrevet 20. november 2009 Del Skrevet 20. november 2009 Hei! Lurer på hvor lenge kjøtt holder seg i romtemp hvis det fortsatt ligger i vakumpakken. Lenke til kommentar
Latias Skrevet 20. november 2009 Del Skrevet 20. november 2009 Mener du når den tines, eller når den bare ligger der? Lenke til kommentar
Frexxia Skrevet 20. november 2009 Del Skrevet 20. november 2009 Tviler på at det tar mange timene før det blir dårlig (Hvis kjøttet er frossent ved start vil det vel ta litt lenger tid). Lenke til kommentar
Alieu Skrevet 20. november 2009 Forfatter Del Skrevet 20. november 2009 tok den ut av kjøleskapet. la den på benken. ligger fortsatt i vakumpakken. Lenke til kommentar
Latias Skrevet 20. november 2009 Del Skrevet 20. november 2009 tok den ut av kjøleskapet. la den på benken. ligger fortsatt i vakumpakken. Antar at den har tinet da. Den kan nok holde seg i 2-3 timer. Lenke til kommentar
Alieu Skrevet 20. november 2009 Forfatter Del Skrevet 20. november 2009 vel den har aldri vært frosset. ligget i kjøleskapet, ligget ca 4. timer i rom temp i forpakning. gjennomsteker den. tar en smakebit. hva kan skje? blir jeg violently ill ? Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 20. november 2009 Del Skrevet 20. november 2009 (endret) Vakumpakket i 4 timer burde gå bra. Hvor mange kjører vel ikke med matvarer til hytta i like mange timer? Før stekingKjøttet skal ha romtemperatur før det stekes. La det ligge på kjøkkenbenken minst 2 – 3 timer i forveien. Frossent kjøtt tines i kjøleskapet over natten, og legges deretter på kjøkkenbenken for temperering. Ytterligere mørning har ingen hensikt. Fryseprosessen setter en effektiv stopper for all mørning. Det er ikke farlig å spise kjøtt som har vært tint på kjøkkenbenken i romtemperatur så lenge den stekes med en gang etter at den er tint. Endret 20. november 2009 av BeFs Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå