Gå til innhold

Tull med farger, kontrollere o.s.v o GNOME


hakonvl

Anbefalte innlegg

Hei igjen.

 

Har fått enda et problem nå, etter og ha installert 9.10 på USBdisken min. Skulle installere en del oppdateringer, og det kom en melding om noe trøbbel med post-install til grub. Etter dette ble det en del trøbbel. Skulle åpne terminal for og ordne noen ting, men fikk bare opp et vinu uten noe i. Dette skjedde med en del andre vinduer også, som f. eks "Skru av vinduet". Dette endte med at jeg måtte holde med power knappen på PCen. Om den da skrudde seg ordentelig av eller om størmmen bare ble kutta vet jeg ikke.

 

Når jeg skulle skru på igjen, ville den ikke på. Jeg fikk opp ett skjermbilde med en slaks recovery konsoll. Jeg prøvde så og trykke CTRL-D som det sto da skulle fortsette oppstarten. Den gjorde det men nga meg noen meldinger om noen feil på /dev/sdb5 og ba meg kjøre fchk (?) /dev/sdb5. Dette gjorde jeg og den fiksa en del filsystemfeil.

 

Fikk så starta opp og logga meg inn, men da ble den en del tull med Gnome. Alle kontrollere, knapper på panelene, menylinjer o.s.v er blitt hvite, og ikke mørke/gjenomsiktige som de skal! Tenkte jeg bare måtte bytte tilbake kontrolleren til de jeg hadde før, men dette hjelper ikke i noen andre vinduer enn "Utseende" programmer der man skifter temaer o.s.v. Har nå prøvd og re-boote og restarte X uten effekt.

 

Legger ved skjermbilde under med en del åpne programmer for så dere ser problemet.

 

Takker på forhånd for all hjelp.

post-172397-1258732410_thumb.png

Endret av Rockie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...