Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen stopper, lager merkelige lyder


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Da var det omsider min tur til å få problemer med min datamaskin. Tidligere i dag, mens jeg brukte maskinen til å spille av musikk, slo maskinen seg plutselig av. I tillegg til dette lagde den noen merkelige lyder jeg aldri har hørt før. Har prøvd å skru maskinen på igjen etter dette, men det samme skjer igjen, men raskere nå (får knapt nok logga meg inn.

 

Har igrunn liten peil på slikt, men mistenkte virus eller noe slikt. Fyrte opp maskinen i sikkerhetsmodus, har sikkerhetskopiert det jeg helst ikke vil miste, og har kjørt både virusprogram og anty-spyware program. Den første gangen jeg kjørte virusprogrammet fikk jeg samme problemet, ved at maskinen skrudde seg av og lagde skumle lyder, den andre gangen gikk det greit. Men verken å kjøre virusprogram eller spywareprogram hjalp. Vil likevel ikke utelukke at det kan være et virus.

Prøvde deretter å putte i Windows-CD'n, men før jeg i det heile tatt får guide meg gjennom valgmulighetene med CD'n, kræsjer maskinen igjen. Veit derfor ikke hva jeg kan gjøre.

 

Noen som har forslag til hva feilen kan være, og til hvordan jeg kan ordne opp i dette? Eller kan det være at maskinen rett og slett er tapt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva mener du med merkelige lyder? En defekt hardisk kan lage merkelige lyder...
Er litt vanskelig å forklare lyder. Men lyden går fra nokså dyp, til mindre dyp, så dyp igjen, og fortsetter slikt i jevnt tempo fram til jeg slår den heilt av ved å holde inne påknappen på maskinen.

Jeg kan kanskje prøve å få tatt opp lyden og lagt den ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...