Gå til innhold

Metallica - Gutta kommer til Bergen! - Generell diskusjon rundt bandet, konserter og album!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ingen som vil gi meg feedback på innspillingen min? :(
Litt ruskete, men ganske bra!Liker sounden, den er ikke helt metallica, men nesten!Likte den ganske godt, og gleder meg til å høre mer!

 

Mange takk! :D

 

Ingen som vil gi meg feedback på innspillingen min? :(
Spiller du både rythm og lead? Uansett, dette var bra, spiller gitar selv og trenger litt trening før jeg er like god :p Hvilket gear bruker du? (evt. på PM)

 

Jepp, bege deler ;) Bruker Guitar Rig 3, og plugger inn gitaren med lydkort, derfra kan man få alle mulige lyder! :w00t: Spiller inn i Garage Band.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

"Lulu" minner meg om et dårlig pop-band-navn eller en duett mellom to damer hvis navn starter på "Lu" (som sikkert også spiller dårlig pop) :p

 

Blir spennende å høre resultatet av sammarbeidet. Blir sikkert noen konserter også, men disse holder seg vel innenfor USA slik som med The Head Cat.

Lenke til kommentar

video...

 

Kult! Jeg var på den konserten. :thumbup:

 

Artig del der James lurer han vakta. Hehe..

 

Etter rehab så virker James så lite pizzed når han opptrer. Veldig bra at han tydeligvis har det bedre nå enn før, men jeg synes han i det minste burde latet som han er litt pizzed når han opptrer, med tanke på hva låtene handler om... :yes:

Lenke til kommentar

Sånn det blir når man blir gammel og rik og ikke har så mye å være sinna for lengre. Og når alkohol-monsteret i tillegg har forlatt scenen, blir det enda mindre å være sint for. Han kan jo ikke late som han er gamle-snerre-James anno 1989 heller, det skjønner alle blir falsk.

 

Nå er han mere trivelig trailersjåfør-pappa type som tilfeldigvis starta Metallica. Husk også på at de har holdt på i 30 år og sikkert spilt låter som Whiplash endel tusen ganger.

 

Mange sier kranglinga mellom Lars og James var det som drev dem fremover til å lage bedre og bedre låter. Instrumenter fløy ofte veggimellom i studio når de var uenige om låtskrivingen. Nå er alle i harmoni, ungene deres leker sammen, og da forsvinner jo den spenningen også.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Sinne lager ofte de beste låtene vettu. Kirk har sagt mange ganger i intervjuer at Lars og James kunne slåss som bikkjer i studio, og hive utstyr rundt omkring, og samtidig være bestevenner. Mens han holdt seg mere anonym og var konfliktløseren som fikk dem på rett spor.

 

Før James la seg inn på rehab snakket de nesten ikke sammen lengre, de bare møttes innimellom for å dra ut og drikke og sjekke damer, men ingenting med substans.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Det er nok rart å tenke på, men veldig mange av de største bandene har inneholdt to eller flere store egoer og blander du det med dop og alkohol; voila, så har du noen av de beste albumene/sangene som noen gang er sluppet. Og den type uenighet/krangling er ikke nødvendigvis et resultat av store salgstall.

 

 

EDIT:

Bytex var vist litt tidligere ute enn meg. Men, men... Kan ikke vinne hver gang :p

Endret av Bilael
Lenke til kommentar

Sinne lager ofte de beste låtene vettu. Kirk har sagt mange ganger i intervjuer at Lars og James kunne slåss som bikkjer i studio, og hive utstyr rundt omkring, og samtidig være bestevenner. Mens han holdt seg mere anonym og var konfliktløseren som fikk dem på rett spor.

 

Nå skal det sies at jeg hører vel med til den gruppen som mener at det aller, aller beste Metallica har laget kom mens Cliff var der til å holde dem i ørene.

 

Men ja, kommer mye bra metall ut av sinne og sprit. Rart med det.

Lenke til kommentar

Egoer kan både ødelegge og styrke et band. Så en dokumentar om Bon Jovi for en stund siden, der de andre bandmedlemmene sier de alltid har respektert Jon som lederen, og gjør som han vil for å holde freden i bandet. Tilogmed medlåtskriveren Richie Sambora har samme holdning, selv om de har gjort like mye på låtskrivingen. Han sa han kan strekke seg ekstremt langt bare for å gjøre Jon happy. Og det virker jo begge veier, når Richie sleit med skilsmisser og dødsfall i familien, fikk han spacen han trengte og hjelp til det.

 

Guns'n'Roses ble ødelagt av Axl Rose sitt ego. Selv på innspillingen av deres mest suksessfulle albumer, Use your illusion 1+2, var bandet så splittet at Axl dro i studio og la på vokalen når de andre ikke var der. Det eneste stedet de samarbeidet var på scenen. De andre er fortsatt kompiser og spiller i hverandres band, mens Axl driver med lawsuits og tull og tøys og prøvde seg på en turne med nye GNR-medlemmer, men glemte at han ikke kan synge lengre.

 

I Iron Maiden er det opplest og vedtatt at Steve Harris er sjefen, og har siste ordet på alt. Han er også en ekstrem perfeksjonist, og kan jobbe i månedsvis med en DVD og involverer seg i alt fra klipping til kameravinkler for å få best mulig resultat. Bruce Dickinson forlot jo bandet fordi han ikke følte han fikk noe ut av det selv lengre og ville finne sin egen greie.

 

Men det er oftest en bra ting med en ubestridt leder, så bruker de ikke ukesvis på hver eneste låt som alle vil ha lik innflytelse over.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...