Lemon Skrevet 1. desember 2009 Del Skrevet 1. desember 2009 Jepp. Fin farge får de óg! Lenke til kommentar
HValder Skrevet 1. desember 2009 Del Skrevet 1. desember 2009 Å? Har aldri opplevd at mine pølser har endra farge etter å ha blitt kokt i øl, kanskje om eg kokar dei i Guinness...? Lenke til kommentar
Lemon Skrevet 1. desember 2009 Del Skrevet 1. desember 2009 Sikkert mange faktorer som spiller inn, både pølsemerke, trekketid, ølmengde i forhold til vann, øltype etc. Jeg ender i allefall ofte opp med litt gylnere pølser. (Kanskje jeg bare narrer meg selv? ) Lenke til kommentar
PureChaos Skrevet 6. desember 2009 Del Skrevet 6. desember 2009 Hva slags øl benytter dere da? Har det mye å si? Hørtes spennende ut. Lenke til kommentar
PureChaos Skrevet 21. desember 2009 Del Skrevet 21. desember 2009 Meny Oppsal - ingen grøstad Meny Oslo City - grøstad, men ikke wiener Meny Colosseum og Centra colosseum - samme som over Noe sted de faktisk selger grøstad wienerpølser? Lenke til kommentar
jonlem Skrevet 25. desember 2009 Del Skrevet 25. desember 2009 Meny Oppsal - ingen grøstad Meny Oslo City - grøstad, men ikke wiener Meny Colosseum og Centra colosseum - samme som over Noe sted de faktisk selger grøstad wienerpølser? Snedig. Jeg har kjøpt wienern på Ultra på Ski Storsenter (det er jo ikke alvorlig langt unna Tigerstaden). Ellers ville jeg sjekka innom Helios-butikker, evt spurt en av de du nevnte om de kunne ta inn. Utvalget varierer nok endel med sesong og dagsformen til slaktern Lenke til kommentar
HValder Skrevet 25. desember 2009 Del Skrevet 25. desember 2009 Dei fleste butikkar er villige til å bestille inn spesielle varer, dersom det er frå ein leverandør som allereie leverar til dei. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 27. desember 2009 Del Skrevet 27. desember 2009 Meny Ringnes park har Grøstad wiener. Har grunn til å tro at det samme gjelder Meny Grønland torg og Meny Vika, om du er på jakt etter noe mer sentrumsnært i Oslo Lenke til kommentar
PureChaos Skrevet 27. desember 2009 Del Skrevet 27. desember 2009 Aah, takk for svar. Da sjekker jeg innom Meny Grønland torg til uka, i og med at jeg jobber like ved. Haha, sprøtt at jeg aldri sjekket innom der egentlig. Lenke til kommentar
Xyril Skrevet 5. januar 2010 Del Skrevet 5. januar 2010 Ser at folk gjer det heile mykje meir avansert enn det eg gjer. Eg legg pølsene oppi kaldt vatn, setjer plata på full guffe, og når vatnet byrjar å koke er det heile ferdig. Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 man kan trekke pølser i hva man vil for å trekke smak, vil du at de skal smake cola og no krydder av no slag så koker du de i det Lenke til kommentar
HValder Skrevet 7. januar 2010 Del Skrevet 7. januar 2010 Steik timian, rosmarin og kvitlauk i olje/smør i ei gryte, tilsett 1/2-1 liter godt øl (personleg preferanse) og trekk pølsene. Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 30. april 2012 Del Skrevet 30. april 2012 Synes øl er kjempegodt sammen med gode pølser. Er glad i wiener av og til men sånt kan ikke måle seg mot Bratwurst og hvitløkspølse fra first price, eller lignende fra Jacobs/Meny. Snitter skrått på pølsene og steker de eller griller de. Tibehør er lomper og løk... Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 1. mai 2012 Del Skrevet 1. mai 2012 Joda, øl er godt å drikke med gode pølser, men her var det hovedsaklig snakk om å trekke pølsene i øl og vann. Jeg har siden hatt stor suksess med å trekke pølsene i kun øl. Brukte guinness og trakk wienerpølser. Fantastisk! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå