dekoras Skrevet 16. november 2009 Del Skrevet 16. november 2009 Hello Har nettop lagd deig til smultringer men den er jo nesten ikke fast hvordan får jeg lagd ringene da? eller hjelper det kanskje når den er kald (at den blir fast). har satt den til kjøling nå. Lenke til kommentar
Legion Skrevet 16. november 2009 Del Skrevet 16. november 2009 det finnes to varianter av smultringdeig, hvoran den ene er fastere og skal kjevles ut og hulles med en utstikker ala pepperkakemetoden. den andre, som du tydligvis har, er den løse, som skal oppi en "smultringpistol" og sprøytes direkte ned i smulten fant en variant http://www.nyttig.no/produkt.cfm?path=2&id=310 Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 16. november 2009 Del Skrevet 16. november 2009 Den løse røren gir i min mening best resultat. Om nom nom Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå