Marius2608 Skrevet 16. november 2009 Del Skrevet 16. november 2009 (endret) Jeg går på Etterstad VGS og har et prosjekt om tradisjons mat. Vi skal lage en tre retters med tradisjonelle retter fra hele verden. Vi skal planlegge idag og fram til fredag, da skal vi skal lage det. Menyen vi har tenkt og ha: Minestrone suppe Provenckalsk lammestek Dessert vet vi ikke enda. Vi må fortelle litt om tradisjonene rundt alle rettene. Er det noen som vet tradisjonen rundt disse rettene eller har en idet til desserten, vi har kansje tenkt å ha tilslørte bonnepiker. Men trenger ideer:D Håper på god respons Endret 16. november 2009 av Marius2608 Lenke til kommentar
HValder Skrevet 16. november 2009 Del Skrevet 16. november 2009 Det er lov å gjere litt research sjølv også http://en.wikipedia.org/wiki/Minestrone_soup Lenke til kommentar
Marius2608 Skrevet 17. november 2009 Forfatter Del Skrevet 17. november 2009 Det er lov å gjere litt research sjølv også http://en.wikipedia.org/wiki/Minestrone_soup He he:P Du skjønner vi skrev bare inn dette her mens vi jobba. Vi trengte egentlig bare historien om provencalsk lamme stek. Men nå er vi ferdig og har skrevet historien om alt. Men takk for svar:D Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå