Gå til innhold

Urmaker Per H Christensen


huyazo

Anbefalte innlegg

Etter å ha blitt frastjålet en Omega som jeg var fantastisk fornøyd med måtte jeg kjøpe meg ny klokke i sommer. Valget falt på en Victorinox hos Per H Christensen på Carl Johans gate. Den kostet 5.000 kroner, og jeg hadde forventet meg at både merke og pris dermed skulle sikre god kvalitet. I tillegg trodde jeg dette skulle være en urmaker som ville yte god service.

 

Dessverre så er stållenket konstruert på en slik måte et låsen åpner seg flere ganger om dagen. Det er ikke noe galt med låsen (sier urmakeren), men de krever at jeg må ha lenket så stramt på armen at klokken ikke sklir ned til hånden. Lenket har to små knapper på hver side av lenket som man trykker inn for å åpne, og antakelig kan disse knappene bli trykket inn når lenken ikke sitter fast på armen i god avstand fra knekken som oppstår ved hånden.

 

Jeg har nå vært i butikken 5 ganger, og i går ba jeg om å få hevet kjøpet. Svaret var imidlertid at jeg må korte inn på lenket. At jeg har gjort det tidligere uten resultat var helt irrelevant. Det var som å snakke med en vegg, og til slutt måtte jeg gå med på nok en gang å justere kjedet. På spørsmål om hva som vil skje hvis dette ikke hjelper, nektet ekspeditøren å svare. Urmaker Christensen får således null poeng for kundeservice.

 

Har jeg som kunde noen rettigheter i denne saken? Eller må jeg gå i 20 år og være misfornøyd med en klokke som tross alt kostet 5.000 kroner? Jeg synes at dersom det er et krav at klokken skal sitte stramt på armen, må dette opplyses på kjøpstidspunket ettersom jeg ikke liker å ha klokken stram.

 

Min erfaring er at det ville være mye bedre å kjøpe klokken på postordre, da ville jeg hatt lovfestet rett til returi 14 dager uten å måtte krangle i det vide og brede.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du mulighet til å bytte selve lenket?

 

Jeg har en billig stållenke på min klokke, kjøpt på Clas Ohlson. Og den har vart i sånn cirka 5-6 år nå uten noen av problemene du opplever. Og klokken sitter akkurat løst nok til at den kan skli litt frem og tilbake (og det må den, for å forhindre både irritasjon av huden, og at det gjør vondt fordi den sitter stramt).

 

Jeg har heller ingen billig klokke, men lenka står i stil til resten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...