Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Trengern hjelp med naturfagsrapport!


Anbefalte innlegg

Hei, jeg sliter veldig med en naturfagsrapport. dette er fordi jeg vil ha bra karakter, noe som innebærer at jeg må gå utenfor pensum. og jeg håper at dere kan forklare dette på en forståelig måte, eller så hjelper det ikke stort

 

Det jeg lurer mest på er den kjemsike reaksjonen. jeg har skjønt at Kobberet blir redusert fra Cu²⁺(blå) til Cu⁺(oransj), men jeg skjønner ikke hvorfor dette skjer, men jeg håper at noen kunne forklare det.

jeg skjønner heller ikke oppbygningen av kobber, fordi det har i i ytterste skal, noe som lett vil skape et ion. det jeg ikke skjønner er at det her 18 elektroner i nest ytterste skal. da må den jo fortsatt gi fra seg masse mer!

 

Jeg lurer også på hva aldehylgrupper og ketoner er.

 

 

det haster !

 

på forhånd takk :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Minner om hva netiketten sier om bumbing:

Bumping er posting i gamle tråder, slik at de skal komme lengre opp på lister over de siste postede meldingene. Dette blir gjort av enkelte, og slike meldinger inneholder ofte bare "*bump*". Dette vil i første forsøk bli slettet, men hvis brukeren fortsetter bumpingen kan stenging av tråder og advarsler bli brukt. En har likevel lov til å svare på sine egne tråder, dersom en har ny informasjon å komme med. Bumping av egne tråder skal begrenses til maksimum to ganger med minimum 24 timer mellom hver.

Det er bedre å endre førsteposten :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...