Gå til innhold

Spotifykaféen - generell chitchat rundt Spotify og online musikktjenester.


WheelMan

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg gidder ikke lage en egen tråd så spør heller her jeg i håp om at noen av dere er mer opplyste en meg!

 

Jeg subscriber spillelista til en kompiss, men den oppdaterer seg ikke når han legger til nye sanger der. Noen som vet hva det kommer av og evt hva jeg kan gjøre?

 

Er en smule irriterende at den ikke gjør det, har prøvd og slette den og subscribe på nytt men det funka ikke ..

 

noen som vet?? :)

Lenke til kommentar

Testet WiMP ganske kjapt her nå. Et par ting som slår meg:

- De bruker Adobe Air som platform. Dette medfører jo en viss treghet.

- Merker at Metallica sine låter må kjøpes for å spilles av. Om det er slik for andre "WiMP-ekslusive" artister så faller jo argumentet om at Spotify har for liten katalog litt bort.

 

Ser dog at Pink Floyd ikke har denne sperren.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Lever du og ånder av musikk antar jeg du bruker mer en 10 timer i måneden, så klart det er. For halvparten av prisen av ei CD får du høre hvor mye musikk du vil i måneden. Ett slikt gratis tilbud ville virkelig vært for godt til å være sant. Nedlasting er bare tungvindt og ulovlig.

Er det noen som heller har tenkt å gå for Wimp? Jeg vurderte det, men fant ut at det manglet mer musikk der enn på Spotify av det jeg hører på.

Lenke til kommentar

Noen her som har kjøpt Spotify på ICA eller Rimi? Får man et grønt/sort kort med Spotifylogo og skrapefelt eller er det slik som med ringkontant der man bare får en kode på en kvitteringslapp? Skal gi bort et abonnement og en kvitteringslapp virker så smakløst.

Vi lanserer produktet allerede om noen få timer, og da kan du gå i kassen og kjøpe et Spotify Premium-abonnement. Vi skanner inn en kode i kassen, og du får registreringskoden på kvitteringen. Det er bra for oss, da vi slipper lagerkostnader, sier han.

Kilde: her

 

;)

Endret av EmilFabian
Lenke til kommentar

Skjønner meg ikke helt på flere av de i klassen min. Har hørt på whining i hele dag om endringene i Spotify Free. Jeg sier selvfølgelig at dersom de faktisk hører såpass mye på musikk får de versågo betale for det som alle andre, men så kommer argumentet om at det er "for dyrt". Også sitter jeg i kantina i lunsjpausen og ser den ene etter den andre kjøpe hva enn som er til lunsj og iste for, ja, 50 kroner tilsammen. Annenhver dag. /facepalm

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har lenge tenkt på at jeg skulle kjøpe meg premium, men er først de siste endringene som har fått meg til å gjøre det, og angrer ikke for å si det sånn, spotify er det beste som har med musikkbansjen for min del! :)

 

Men et lite spm ang siste oppdatering:

 

Ser i artikkelen til dinside.no at på det ene bildet har de "mapper" med spillelister? Altså den mappa som heter fest, også flere spillelister under denne, som man sikkert kan minimere og åpne som man vil? Noen som vet hvordan man får til dette? :) Har lastet ned og installlert siste versjon nå, prøvd å dra spillelistene oppå hverandre, høyreklikke for å se etter valg, osv. Og har som sagt premium om dette skulle ha noe å si.

 

Mvh Olav B, G ;)

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...