Gå til innhold

PUK


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du trenger ikke gå til noen forhandler og sende faks og greier, det er tungvint.

 

Du bare ringer 05000, presenterer deg og sier at du har mistet arket og at du trenger puk-koden. så sier du bare nummeret ditt og de vil sende et brev med puk og pin-koder til adressen sim-kortet er registrert på.

Lenke til kommentar

"Du trenger ikke gå til noen forhandler og sende faks og greier, det er tungvint.

 

Du bare ringer 05000, presenterer deg og sier at du har mistet arket og at du trenger puk-koden. så sier du bare nummeret ditt og de vil sende et brev med puk og pin-koder til adressen sim-kortet er registrert på." :oops:

 

 

 

Men å vente 3 - 6 dager på posten? DET er lettvont det?!?! :shrug:

05000 ja, mangler dyu PIN koden til din hjemmetelefon? 09000 er iallefall nummeret til Telenor Mobil. For oss som bruker telefonen hver dag så er 30 minutter hos forhandler nmer lettvint enn 6 dager med post. MEN alle har vel ikke like mye bruk for en mobil eller hva? :roll:

Lenke til kommentar
Men å vente 3 - 6 dager på posten? DET er lettvont det?!?!  

05000 ja, mangler dyu PIN koden til din hjemmetelefon? 09000 er iallefall nummeret til Telenor Mobil. For oss som bruker telefonen hver dag så er 30 minutter hos forhandler nmer lettvint enn 6 dager med post. MEN alle har vel ikke like mye bruk for en mobil eller hva?

Herregud å folk greier å hisse seg opp for ingenting. Og dessuten. Dersom du ikke greier deg uten mobiltelefon en til to dager mens du venter på posten har du et solid problem og bør søke hjelp snarest. Ingen gjenstander i denne materialistiske verden er uerstattelige eller livsviktige. Kom deg heller ut i parken, lukk øynene og kjenn sola skinna mens du puster inn sunn og frisk blyforurenset eksosluft. Det har du godt av.

Lenke til kommentar

Hisse seg opp? Har du røkt noe eller?? :yes:

 

Snakker vi livsviktige saker her? Har DU LEST hva jeg har skrevet? Virker ikke slik nei...

 

Apropos viktig. Hvis du JOBBET med pc og windows for eksempel, ville ikke du vært LITT lammet hvis du måtte levere din pc inn for 6 dager? IKKE alle her inne på amobil sitter på en 3510i og poster innlegg fordi det er kult. NOEN av oss jobber med dette

Lenke til kommentar

Mobilguiden: hvis du hadde hatt en så forferdelig viktig posisjon i samfunnet at vi ikke hadde klart oss uten deg med en mobil i hånda skulle jeg gått med på hva du sa. Så om du var statsminister og trengte mobilen til å kommunisere med pressen etter et nylig framlegg av revidert nasjonalbudsjett kunne det kanskje hende at mobilen var viktig for deg akkurat den dagen. Men ettersom du sitter å poster her klokka 3 om natta regner jeg ikke med det og innlegget til blir bare tullete.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...