WarpX Skrevet 6. november 2009 Del Skrevet 6. november 2009 (endret) http://www.mat.no/vis_artikkel.aspx?artid=7726 "Riktig innfrysningstemperatur: -25 °C, skru ned temperaturen en dag i forveien." Seriøst, kjenner ingen som driver på og skrur ned tempen før de hiver mat i frysa. Hvor viktig kan det egentlig være? Har foreldre som har to store frysere, de gjør ikke dette. Endret 6. november 2009 av WarpX Lenke til kommentar
Andrull Skrevet 6. november 2009 Del Skrevet 6. november 2009 Det er en stor fordel med slik innfrysningstemperatur om du vet at du har mye mat/kjøtt som skal inn i fryseren på en gang. Da fryser det raskere, og maten blir ikek fordervet. Skal du fylle opp en hel fryser med mat, og den ikke er kjølt ned på forhånd så skal du ikke se bort fra at maten er fordervet før fryseren har klart å fryse ned maten. Er nok mindre viktig om du bare skal legge inn mindre ting, som f. eks et et kilo kjøtt eller lignende. Da holder det sikkert med at fryseren er -18 C fra før av... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå