Gå til innhold

Rense prosessor og kjøling med rødsprit?


mariu1519

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kondensfjerner/isopropanol får du på bensinstasjoner.

 

Du kan nok ikke tørke det vekk (isopropanol eller ren etanol/metanol vil ta det), men det vil nok ikke skape noen problemer for deg heller. Det er så lite effekt fra en standardprosessor at det spiller liten rolle.

Endret av gxi
Lenke til kommentar
Om temperaturen på prosessoren blir en grad eller to høyere, så gjør ikke det noe for min del. Hvis det blir 4-5 grader og mer, så begynner det og bli verre. Men jeg skal ta meg en tur på bensinstasjonen og se hva de har.

Tror neppe det betyr spesielt mye hva du renser med - det er det du gjør med "kjølepastaen" etterpå som teller: du skal bruke så lite som overhode mulig. Det tynneste laget du kan få til som allikevel dekker hele CPU-overflaten. På kjøleren trenger du ingenting - det er ikke kontaktlim vi snakker om.

Lenke til kommentar

Hahaha, burde være godt mulig og finne noe hjemmebrent her på Finnmarkskysten :)

 

Nå var jeg selvsagt så uheldig at prosessorvifta kom med termopads og null pasta. Jeg installerer bare prosessor og vifte nå, med termopads, også kjøper jeg heller pasta og smører på ved en senere anledning. Fjerner padsene først, såklart... Men er det noen som vet om en bra pasta? Så lite som mulig, for jeg har jo bare én prosessor og montere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...