Gå til innhold

tips til å starte som paladin tank


Anbefalte innlegg

Hei :)

 

Har fram til nå spilt som healer og det går bra, men tenkte jeg skulle prøve meg på noen nye utfordringer og da guiden jeg er i trenger flere tanks tenkte jeg å starte med dette som 2.nd spec på min L80 pala.

 

Kunne trenge litt tips til hvor det er lurt å begynne å sanke gear +kjekke macroer og slikt.

Har pr i dag 0 tank gear, fluss med healing gear og en herlig blanding av pvp heaing og pvp dps gear av den dårlige typen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
War: Har exalted med alle horde hovedbyene +alle man får 250 rep fra via daily normal questene i dalaran utenom Sons of Hordin.

 

Andrraz: Takker :) mao, best å øve seg på normale instanser mens man sanker gear?

 

etter hva jeg skjønte hadde du allerede healing gear , gjør hc / raids som healer kjøp tanking gear for emblems , er du ny dinget er det gjerne noe værre .

Lenke til kommentar

Finner vell det meste av informasjon som trengst her: http://elitistjerks.com/f76/t37172-protect..._wow_3_0_wotlk/

Veldig god guide med informasjon om alt fra gear, specs, rotations, enchants etc.

 

Som andre har sagt, vist du har bra healing gear kjør heroics som healer og skaff emblems gear på den måten. Er ikke enkelt å komme inn i heroics grupper,samme med naxx/os grupper når du har lite hp.

 

Idioter som leader pug raids har sikkert hatt med seg en tank som hadde 40k hp unbuffed og setter dette som standar. Da blir det uaktuelt å ta med seg en som har 30-31k hp fordi de mener at det ikke går å tanke med så lite hp, uansett om dette er fult mulig. Men finner selvfølgelig unntak så er bare å lete:)

 

Bra å få øvd seg i normal instancer ja, og lette heroics. Sikkert enklest i normal instancer siden folket der ikke har så bra gear, og du får øvd deg litt bedre på holde agro. I heroics er det alltid en som skal nuke før du har kontroll på mobsa og da blir det bare rot.

Lenke til kommentar

Kort oppsummering:

1. Vær def capped

2. Få stamina

3. Prot rotation: 9-6-9-6-9-6-9-6-9

Det vil si spells med 6 sek cooldowm (SoR og HotR) og spells med 9 sec cooldown (Cons, Judgement, Holy shield) bør castes om hverandre for maksimal effekt. Tenk på det som en løs rotasjon der hovedmålet er å ha Holy Shield oppe.

Gearsanking gjorde jeg også når jeg begynte å tanke på 80 uten gear - plukk med deg ting fra instances, kjøp gear fra rep og emblems, kanskje craftables også.

 

Og om du sier ifra til guilden din at du vil hjelpe med å tanke, får du kanskje lettere tankegear?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...