KeyanZa Skrevet 1. november 2009 Del Skrevet 1. november 2009 hey var å fisket i fjorden her på vestlandet, fikk en torsk på ca 5kg. men den hadde en del (lus)? spørsmålet er. er dette farlig? kan fisken fortsatt spises? rengjorde fisken å skjert den opp i stykker, kjøttet så fint å lyst ut. spise eller kaste? Lenke til kommentar
V?rbris Skrevet 7. november 2009 Del Skrevet 7. november 2009 Den kan godt spises, de fleste som spiser oppdrettslaks har spist Laks dekket med Lakselus. Det eneste er hvis den har mye Lus og har hatt det lenge, så kan den være så avmagret at den ikke er noe å spise. Lenke til kommentar
-=CH=- Skrevet 23. november 2009 Del Skrevet 23. november 2009 hvis du venter med og sløye fisken i en time eller 2, skal du bare kunne vaske fisken godt og lusen vil forsvinne ettersom den ikke har mer og suge på da fisken er død (kan være dette er en gammel sjørøver historie, men skal vist funke) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå