Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som man kan se av tittelen på innlegget (muligens ikke så lett å se) står det 'cirka her'. Har du ikke mappa Administrator har du i allefall en annen bruker. Hva med ditt eget brukernavn?

 

{E7083C6C-57FC-4C30-84A3-A387509D5675} vil nok ikke være identisk, men noe lignende. Jeg råder dere til å lete i de baner. Se gjennom alle brukerne under Documents and settings, find Application DataIdentitiesMicrosoft og Outlook Express. Dere vil oppdage at noen av disse er tomme. Mailen ligger godt gjemt på en tilsynelatende ulogisk sti.

 

Det som leter...

Lenke til kommentar

C:Documents and SettingsAdministratorLocal SettingsApplication DataIdentities<Her må du sette inn ett eller annet tall som er forskjellig for hver gang"MicrosoftOutlook Express

 

Bytt også ut administrator med et annet brukernav om du er logget inn som en annen bruker

Lenke til kommentar
Har formattert maskina uten å lagre mailer. Hvor finner man disse? Har kopiert hele innholdet på harddisken over på en annen harddisk. :-?

Hvis du har formatert så kan du glemme mailene dine...de er borte vekk...

Njaal

EDIT:

Så ikke at du hadde kopiert hele disken til et annet sted...

Hva bruker du til mail prog? OE eller Outlook?

Lenke til kommentar

dse skal ligge akkurat der som ble sagt tidligere i tråden, må som sagt visje skjulte filer, nå er det også mulig å selv sette opp hvor outlook express skal lagre disse filene, inne i egenskaper i mailprogrammet. regner med dette ikke er gjort i dette tilfellet, siden han ikke vet hvor de ligger.

Lenke til kommentar

Greier ikke å finne mappa på kopien av HD. Kommer hit: Documents and SettingsadmProgramdataIdentities{54192B9E-E7B2-4DED-A9DA-827B517659F2}. Kom plutselig på at jeg har brukt Opera 7.1 og importert mailene dit. Det var ingen problemer å importere disse fra kopi av HD. Fikk tak i nesten alle mailene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...