Actibus Skrevet 30. oktober 2009 Del Skrevet 30. oktober 2009 Finnes det noen dagligvarer som selger f.eks Kanda hamburgere? Hadde en periode på Ica Maxi slike 333g burgere, men de har aldri fått dem tilbake. Og noen som vet åssen ost som brukes på burgerne, har prøvd endel vanlige oster, men ingen smaker det samme. Og hvordan får de så god smak på pølsene, Leiv Vidar pølsene smaker jo dritt hjemme, men kjempegode på gatekjøkken.. Takk for råd:) Lenke til kommentar
phax Skrevet 30. oktober 2009 Del Skrevet 30. oktober 2009 Bruk cheddar ost på burger, det er det eneste som duger. Ifølge kanda sin nettside så står det at de leverer til daglivarebutikker. Men hva og hvor vet jeg ikke. Lenke til kommentar
Svein_Jarle Skrevet 1. november 2009 Del Skrevet 1. november 2009 Hva blir så dårlig med Leiv Vidar-pølsene hjemme? Jeg synes de blir like gode som ute, jeg. Er det snakk om wieneren eller grillpølsene? For wieneren må du huske at skal trekke - ikke koke - det er svært viktig... Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 1. november 2009 Del Skrevet 1. november 2009 Det er godt fordi det er fullt av usunne stoffer. Prøv å lag nokre sunnare alternativ. Med ein heimelaga dressing, eit godt brød og salat kan det bli veldig godt. Lenke til kommentar
Actibus Skrevet 2. november 2009 Forfatter Del Skrevet 2. november 2009 Jeg koker opp pølsevannet og lar pølsene trekke til de flyter, da er de varme gjennom, men ligger bare ca 5 minutter, er det for kort? Skal teste cheddar ikveld, takk for tipset! Dårlig med dressing og salat, her skal det være brød, kjøtt, ost og bacon, kaninfor til kaniner:) "333g bacon cheese burger meny, helt plain" Lenke til kommentar
Svein_Jarle Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 Husk at det varme pølsevannet helst skal tas av varmen når pølsene trekker. Leiv Vidar-pølser kan godt ligge i fem minutter, men de har ikke vondt av å ligge ti. Om du er misfornøyd med resultatet - prøv å løs opp en blokk pølsebuljong i vannet før du har i pølsene. Lenke til kommentar
Actibus Skrevet 3. november 2009 Forfatter Del Skrevet 3. november 2009 Ok, skal teste med pølsebuljong og la de ligge litt lenger. :=) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå